Wie wordt uw NH Adviseur?

ing. Ad van de Wildenberg

ing. Ad van de Wildenberg

Topteams hebben topcoaches nodig!
Een rol van coach is er één die Ad past als een warme jas. Hij helpt graag ondernemers verder om organisatorisch als financieel succesvoller te zijn. Succesvolle teams hebben duidelijke doelen. “En dat doel bereiken, dat wil ik samen met de ondernemer doen.”

Verschil maken
Met zijn opgedane ervaring, kennis en kunde is Ad een goede sparringpartner en bedrijfskundig / financieel adviseur voor zowel MKB als binnen de agrarische sector. Door zijn brede leidinggevende ervaring is hij direct inzetbaar als interim manager: “ik krijg er voldoening van om ondernemers en hun bedrijven op een gedegen manier en met vindingrijke oplossingen steeds het verschil te laten maken.”

Opleiding en ervaring
Ad heeft na zijn HBO opleiding levensmiddelentechnologie 13 jaar gewerkt bij een voerleverancier. De eerste jaren als accountmanager, later programmadeskundige en verantwoordelijke voor de rundvee- en varkenssector in België. Daarna is Ad enkele jaren directeur geweest van een levensmiddelenbedrijf met een 25-tal medewerkers. Hier heeft hij alle aspecten van het eigen ondernemerschap verder ontwikkeld. De laatste 16 jaar voor zijn overstap naar NH Adviseurs heeft Ad als bankier bij zeer veel verschillende bedrijven in de keuken kunnen kijken. Als manager voor het (groot) zakelijke segment bij verschillende banken was hij het gezicht en de sparringpartner voor de zakelijke klant. Tijdens deze periode heeft hij aan de Nyenrode Business Universiteit een Executive MBA gevolgd en de modules “Strategie” en “HRM en veranderen” succesvol afgerond.

Wilt u ook graag een keer sparren met Ad? Bel of mail hem gerust.

T 06-22393901
E ad.van.de.wildenberg@nhadviseurs.nl

Klik hier voor direct contact met Ad.
Ontmoet andere professionals