Wie wordt uw NH Adviseur?

ing. Frans van Haperen

ing. Frans van Haperen

“Ons eigen geluk hangt af van de glimlach van anderen.”
Een beroemde uitspraak van Albert Einstein. Eentje die Frans typeert. Positief ingesteld en hij maakt graag mensen blij. “En de glimlach die dan volgt dat vind ik het grootste cadeau dat je kunt krijgen.”
Frans is een enthousiaste en gedreven ‘klanten-man’ die met beide benen op de grond staat en consequent verbinding maakt tussen mensen en resultaten.

Samen optrekken
De aandachtsgebieden van Frans bij NH Adviseurs zijn bedrijfskundige en bancaire begeleiding. Frans doorziet snel hoe een bedrijf in elkaar steekt en wat de wensen van een ondernemer zijn: “ik trek samen met de ondernemer en zijn gezin op. Door goed te luisteren en door te vragen kunnen we samen tot een optimaal resultaat komen. Bij NH Adviseurs gaan we pragmatisch te werk, van het begin tot het einde de regie houden via rechtstreekse contacten met de klant. Er is veel kennis binnen het team van NH Adviseurs die toepasbaar wordt vertaald naar elke unieke situatie.”

Frans treedt ook op als mediator: “zijn er conflicten binnen uw gezin of bedrijf? Er wordt wel gepraat maar niet echt meer geluisterd? Mediation kan hierin een oplossing bieden. Zolang er van beide kanten bereidheid is om het geschil op te lossen heeft mediation kans van slagen.”

Opleiding en ervaring
Na de HAS in Den Bosch heeft Frans bijna 30 jaar in diverse functies bij een bank gewerkt, van accountmanager Food & Agri, Manager Bedrijven tot Directeur Bedrijven. Frans heeft dan ook veel bancaire kennis en ervaring. Daarnaast heeft hij veel kennis opgedaan in de agrarische sector, in het aansturen van mensen en het inrichten van organisaties waardoor Frans een inspirerende sparringpartner is.

Een keer samen sparren? Graag, u kunt Frans altijd bellen of mailen.

T 06-53814737
E frans.van.haperen@nhadviseurs.nl

Klik hier voor direct contact met Frans.
Ontmoet andere professionals