Wie wordt uw NH Adviseur?

Liànne Bosch

Liànne Bosch

Koekje erbij?
Liànne is de zorgzame duizendpoot van het kantoor. Altijd vrolijk en opgewekt ontvangt ze de klanten en andere bezoekers van NH Adviseurs. Daarna voorziet ze hen van een lekker kopje koffie. “Ik wil graag dat iedereen zich welkom voelt bij ons op kantoor.”

Duizendpoot
Al sinds haar start bij NH Adviseurs in 2010 is Liànne de duizendpoot binnen het bedrijf. Ze zorgt er voor dat het kantoor er iedere dag weer netjes uitziet, ondersteunt in secretariële werkzaamheden, staat iedere klant telefonisch opgewekt te woord, verzorgt de in- en uitgaande post en zorgt voor de bestellingen van kantoorartikelen. En door haar attentheid gaat geen verjaardag van een collega ongemerkt voorbij. Geen dag is hetzelfde: “die afwisseling maakt mijn baan ook zo leuk en maakt dat ik dagelijks met plezier naar mijn werk ga. En natuurlijk het samenwerken met fijne collega’s en klanten. Want de klant staat bij ons echt centraal. En daar draag ik graag mijn steentje aan bij, niets is zo fijn als het bezorgen van een glimlach op het gezicht van mensen.”

Opleiding en ervaring
Voor haar indiensttreding bij NH Adviseurs heeft Liànne gewerkt in ondersteunende functies bij een projectontwikkeling & vastgoedbedrijf, makelaarskantoor en installatiebedrijf. Op secretarieel gebied heeft ze diverse losse cursussen bij Schoevers gevolgd en afgerond.

Wilt u ook een praatje maken met Liànne? Bel haar gerust of stuur haar een e-mail.

T 0492-505300
E lianne.bosch@nhadviseurs.nl

Klik hier voor direct contact met Liànne.