Wie wordt uw NH Adviseur?

Martijn van Bree MSc RB

Martijn van Bree MSc RB

Durf te dromen!
Profvoetballer of nummer 1 DJ van de wereld worden. Mooie dromen die Martijn vroeger als kleine jongen had. Gelukkig voor ons is het bij dromen gebleven en reist hij dagelijks naar het kantoor van NH Adviseurs in Helmond om zich daar in te zetten voor onze klanten.

Waarde toevoegen 
Martijn werkt vanaf oktober 2016 bij NH Adviseurs in de functie van junior belastingadviseur. In deze functie voert hij onder andere voorbereidende en ondersteunende werkzaamheden uit voor de (senior) belastingadviseurs op diverse fiscale onderdelen zoals herstructurering en bedrijfsopvolging. Daarnaast houdt hij zich bezig met het opstellen van diverse (juridische) overeenkomsten, correspondentie met de belastingdienst, opstellen van bezwaarschriften en het doen van belastingaangiftes.
Waarde toevoegen voor de klant is waaruit Martijn veel voldoening haalt in zijn werk: “NH Adviseurs bestaat uit een team met specialisten in diverse vakgebieden, welke nauw met elkaar samen werken. Op deze wijze kan voor elke specifieke klant een passend, daar waar nodig ‘out of the box’ advies worden uitgebracht. Daar werk ik graag aan mee. En in mijn geval kan ik zowel voor de interne als de externe klant waarde toevoegen.”

Opleiding en ervaring
Martijn heeft in de zomer van 2016 zijn masterstudie Fiscale Economie aan de universiteit van Tilburg afgerond. Per 1 oktober 2016 is hij in dienst gekomen bij NH Adviseurs.

Meer weten over Martijn? Bel of mail hem gerust.

T 0492-505300
E martijn.van.bree@nhadviseurs.nl

Klik hier voor direct contact met Martijn.
Ontmoet andere professionals