Wij overtuigen u graag van onze aanpak!

Bancair advies

U heeft de bedrijfsvisie scherp op het netvlies en weet waar u naar toe wilt groeien. Het vervolg? U heeft op korte termijn een bankkrediet nodig. Sinds 2008 kijkt het Nederlandse bankwezen op een andere manier naar bedrijfsfinancieringen. Laten wij nu net gespecialiseerd zijn in een andere wijze van kijken naar uw financiële uitdagingen. En, wij zijn als professional bekend met de nieuwe spelregels voor zakelijke leningen en hebben er dagelijks mee te maken. Het is ons vak en de passie voor financiën zit in het DNA van onze mensen. Wij kennen de redenering van de banken en zetten voor uw bedrijf een goed onderbouwd financieringsplan op. Zo zorgen we samen voor de zekerheid van financiering en kunt u verder bouwen.

Zo werkt een ‘andere kijk’ op bancair advies

Wij vinden één ding vanzelfsprekend als het om uw financieringsadvies gaat. Dat zaken als uw winstgevendheid, kasstromen, vermogenspositie, bestaande zekerheden inzichtelijk zijn vóórdat u besluit om uw bedrijf verder uit te breiden. In de tweede plaats is belangrijk om u de persoonlijke vraag te stellen: “is uw huidige organisatie in staat om de uitdaging aan te gaan en hoe staat het met uw persoonlijke ondernemerscapaciteiten?” Vervolgens gaan we met u aan de slag om het totaalplaatje te maken. Tot slot stappen we samen naar uw potentiële financiers. We overtuigen de geldverstrekker ervan dat u ook in de toekomst uw financiële verplichtingen gaat voldoen.

Een verantwoorde groei.

Positief antwoord en gunstige voorwaarden

Deze gang van zaken verbetert niet alleen uw kansen op een positief antwoord. Het maakt u zelfs tot een medespeler met inspraak. En dat geeft u de zekerheid van een handtekening voor een verantwoorde bedrijfsfinanciering onder de meest gunstige financieringsvoorwaarden. Waar wacht u nog op?

Samen een positief resultaat.

Vrijblijvend persoonlijk contact?

U bent van harte uitgenodigd om direct contact op te nemen met één van onze NH Adviseurs. Wij kijken daar naar uit.

Uw belang staat voorop.