Wij overtuigen u graag van onze aanpak!

Belasting advies

Leuker kunnen we het niet maken, wel gemakkelijker. Dat is het belasting advies van de Belastingdienst. Wij zien daar een enorme kans. Want, je kunt wel zeggen dat je het voor de belastingbetaler makkelijk wilt maken, maar wij weten wel beter. Het loont juist om uw fiscale aangiften en jaarrekeningen met regelmaat goed onder onze specialistische loep te nemen. De belastingadviseurs van NH Adviseurs kunnen dat als geen ander. Wij durven van de gebaande fiscale paden af te gaan om te zoeken naar de juiste oplossing voor uw fiscale vraagstuk. En dat vinden we nog leuk ook!

Wat heeft u aan onze creatieve blik op uw belastingen?

In de eerste plaats zijn onze NH Adviseurs thuis in alle belastinggebieden. Daarnaast hebben wij een ijzersterk netwerk van specialisten, waarmee we samenwerken voor internationale zaken. Wij genieten van complexe zaken en weten de weg naar en binnen de Belastingdienst te vinden. Daarbij zoeken we altijd naar mogelijkheden, die leiden tot afstel of uitstel van belastingheffing op de korte en langere termijn. Wees gerust u hoeft daarvoor tussentijds niet te vluchten naar een exotische belastingparadijs…

NH Adviseurs kan u voorzien van fiscale advisering in de meest ruime zin. Hierbij kunt u onder anderen aan onderstaande zaken denken:

  • Advisering en beantwoording van al uw fiscale vragen
  • Verbetering van uw fiscale positie
  • Advies over uw bedrijfsstructuur of ondernemingsvorm
  • Begeleiding van bedrijfsovername, -opvolging of –beëindiging
  • Herstructureringen
  • Advies over schenk- en erfbelasting
  • Onderhandelingen met de belastingdienst
  • Fiscale procedures
  • Het opstellen van fiscaal juridische overeenkomsten
  • Second opinion

“Denken in mogelijkheden”

NH Adviseurs erkend RB-kantoor!

Het Register Belastingadviseurs (RB) is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van ruim 7.500 aangesloten leden. NH Adviseurs is erkend als RB-kantoor. Dit betekent dat de eindverantwoordelijkheid voor de fiscale afdeling van NH Adviseurs in handen is van een RB. De Register Belastingadviseurs van NH Adviseurs houden hun kennis up-to-date door het volgen van permanente educatie van het RB. Zo weet u zeker dat uw belangen optimaal behartigd worden.

“RB, daar begint uw fiscaal voordeel mee.”

Zo werkt een belasting advies

Wij durven van gebaande fiscale wegen af te wijken om de juiste oplossing te vinden voor uw fiscale vraagstukken. U stoelt op de jarenlange praktijkervaring van onze NH Adviseurs. Zij beschikken over een uitgebreide fiscale database, die voortdurend wordt bijgewerkt. Met een volledig andere bril op pakken zij uw fiscale vraagstukken aan. Denk daarbij aan het herstructureren van uw onderneming, het bepalen van de juiste rechtspersoon, estate planning of het beperken van de aansprakelijkheid. Bij elke advies betrekken we altijd uw belastinghistorie en voeren we waar nodig een second opinion uit op uw aangiftes en of jaarrekeningen.

‘Gewoon een ander advies”

Nieuwsgierig naar ons advies?

Dat hopen we. Neem gerust contact met ons op of neem een kijkje bij onze NH Adviseurs.

“Uw belang staat voorop”