Kernwaarden NH Adviseurs

Onze kernwaarden zijn de unieke kenmerken van onze organisatie, onze identiteit en onze drijfveren. De kernwaarden staan voor wat wij belangrijk vinden, wie wij zijn, hoe wij werken en wat we waarmaken. Het zijn afspraken waarop we elkaar aanspreken.

De kernwaarden van NH Adviseurs zijn:

Klant op 1: U staat bij ons op 1

Geen bedrijf is hetzelfde, iedere klant van NH Adviseurs is uniek. U verdient de juiste aandacht op het juiste moment. We zijn betrokken, gaan respectvol met u om, we denken met u mee en nemen initiatief. Maar we zeggen ook waar het op staat. Ons doel is om uw verwachtingen te overtreffen. Wij gaan voor de maximale waarde voor u!

“Ik heb ze niet elke dag nodig maar áls ze er zijn, dan komt er garen op de klos.”
Hein van der Hulst, Melkveehouder Corneliahoeve

 

Passievol: U haalt uw doelstelling

Wij hebben oprechte interesse in u en uw bedrijf. Met veel enthousiasme, energie en bevlogenheid gaan we de uitdaging samen aan. We willen weten hoe het zit en successen behalen. Dit doen we vanuit de liefde voor ons vak, ons bedrijf en het contact met onze klanten.

“Ze kijken echt naar de persoon en zijn behoefte en dát met heel veel inlevingsvermogen”
Yvonne Vanlier-Munsters, Mede-eigenaar Auto- & Truckschade Munsters

 

Onderscheidend: U ervaart een ander aanpak

Kan het anders….wij denken van wel!
Op een positieve manier doen wij dingen anders. We brengen onze drie hoofdgebieden (bedrijfskundig, bancair en belasting) samen tot één integraal op uw situatie afgestemd advies. We zijn vasthoudend in het vinden van de beste oplossing om uw doel te bereiken.

“Een ‘huis-tuin- en keuken’ adviseur zou mij nooit zo goed geholpen hebben.”
William van Lent, Adviseur en verkoper van Milon Cirkels en mede eigenaar van een aantal fitness ondernemingen

 

Vindingrijke oplossingen: U krijgt resultaat

Wij denken ‘out of the box’. Met een open vizier kijken we naar uw situatie en met een brede blik vormen we een beeld. We denken buiten de gebaande paden om. We vinden een weg of we maken er een. In elke casus zien wij kansen en gaan we uitdagingen te lijf. Door het bundelen van krachten ontstaan er vindingrijke oplossingen.

“Met een creatief en deskundig advies, als sparringpartner, waar anderen afhaken brengt NH Adviseurs je verder!”
Bert-Jan van Dinter, Directeur Vandinter Semo

 

Gedegen: U ervaart expertise

Afspraak is afspraak! We kennen u en weten wat uw drijfveren zijn. U krijgt van ons een advies op maat wat van een kwalitatief hoog niveau is. Hiervoor blijven we investeren in kennis en vaardigheden. U kunt op ons bouwen!

“NH Adviseurs? Een gedegen keuze bij gevoelige dossiers.”
Peter Maas voormalig Burgemeester Gemeente Sint-Oedenrode