Wij overtuigen u graag van onze aanpak!

Bedrijfskundig advies

De ene organisatie maakt vooruitstrevende producten, een ander bedrijf richt zich op massaproductie en weer een ander bedrijf levert maatwerk dienstverlening. Alle bedrijven bieden mogelijkheden voor een mooi succes. Dit succes hangt nauw samen met de manier waarop het management richting bepaalt, organiseert en uitvoert. Wij kunnen u daarbij helpen door een scherpe analyse. Door met een andere blik te kijken ontwikkelen we een heldere strategie. Daarbij kijken we niet alleen naar de bestaande modellen, maar leveren een plan op maat.

 

Bedrijfskundig ontwikkelen

In de huidige snel, veranderende economie willen wij dat u geen kansen mist. Tegelijkertijd zorgen wij ervoor dat u bedreigingen zo snel mogelijk ziet. Zo zorgen we er samen voor dat uw organisatie zich ontwikkelt. Wij geven u scherp bedrijfskundig advies, maar dan nét anders.

“Kansen zien en kansen pakken”

Zo werkt een bedrijfskundig advies

Steeds meer ondernemers maken gebruik van onze bedrijfskundige en strategische begeleiding. U zult zich afvragen: waarom? Dat is heel simpel. Onze grote kracht is om naar uw totale organisatie te kijken en in onze aanpak ervaart u de passie van een enthousiaste adviseur. In de analyse vragen we u letterlijk het hemd van uw lijf: Is uw bedrijf ingericht voor geavanceerde producten? Hoe zit het met de productie van uw voordeelsegment: opschroeven of verminderen? Kan de debiteurentermijn strakker? Het doel is om er samen achter te komen waar we de grootste verbeteringen kunnen behalen. Vervolgens maken wij een plan op maat voor uw organisatie of bedrijf.

‘Een ‘ander’ bedrijfskundig advies”

Nieuwsgierig?

Wij zorgen ervoor dat nagenoeg iedere onderneming geld bespaart en inkomsten verhoogt. Dit doen we door al uw zaken financieel en bedrijfskundig goed te regelen. Dát is ónze core-business. Neem gerust vrijblijvend contact op met een van onze NH Adviseurs.

“Uw belang staat voorop”