Wordt u de Nieuwe Held van NH Adviseurs?

Werkstudent : Junior belastingadviseur

Ben jij bijna afgestudeerd of heb je naast je studie tijd over om advies ervaring op te doen binnen een enthousiast team bij een professioneel belastingadvieskantoor? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je krijgt bij ons de kans om je eerste stappen op de arbeidsmarkt te maken. Binnen een ervaren team krijg je de ruimte om je te oriënteren op het veelzijdige fiscale vakgebied.

Vanuit een aankomende rol als junior belastingadviseur leer je de regie pakken in  klantdossiers en het excelleren in het bieden van optimale ondersteuning aan de adviseurs op het fiscale vak. In nauwe samenwerking met de adviseurs bereid je fiscale werkzaamheden voor en bewaak je de voortgang in het traject.

Je bent een (toekomstig) junior belastingadviseur die met een commerciële aanpak ambitie heeft, om samen met de adviseurs, klanten tot fan van ons kantoor te maken. Iemand die komt met creatieve oplossingen. Ook wil je graag een actieve bijdrage leveren aan het interne vaktechnische overleg met je fiscale collega’s en werk je graag in teamverband.

Ben jij iemand die leergierig is, persoonlijke groei ambieert en uitdaging ziet in een functie met een grote diversiteit aan fiscale werkzaamheden? Ben jij bereid een extra stap te zetten voor je collega’s en klanten? Reageer dan snel op deze vacature!
“Sterke schouders, brede aanpak”

HERKEN JE JEZELF HIERIN?

 • Je beschikt over een (bijna afgeronde) WO-opleiding fiscale economie of fiscaal recht;
 • Je wil zelf vorm geven aan je carrière met veel toekomstperspectief binnen een belastingadvieskantoor in de ondernemerspraktijk;
 • Je vindt werken met cijfers leuk en bent rekenvaardig;
 • Je bent gedreven, beschikt over analytisch en probleemoplossend vermogen en hebt een pragmatische instelling (doener);
 • Je bent proactief ingesteld;
 • Je werkt graag nauwkeurig;
 • Je kan prima aarden in een informele werksfeer.

 

WIE ZIJN WIJ?
NH Adviseurs is een onafhankelijk en proactief (belasting)advieskantoor dat klanten aan de hand neemt met ‘out of the box’ ideeën en geen genoegen neemt met standaardoplossingen. Onze specialismen bevinden zich op het bedrijfskundige, bancaire en fiscale vlak. Deze setting maakt ons kantoor uniek en maakt dat ons belastingadviesteam aan een grote verscheidenheid van fiscale vraagstukken werkt. Kan het anders… wij denken van wel!
“Het zit in ons DNA”

WAT BIEDEN WIJ?

 • Een uitdagende functie met een grote diversiteit aan fiscale werkzaamheden;
 • Ondersteuning in je groei en de mogelijkheid om zelf je ontwikkeling vorm te geven;
 • Goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Doorgroeimogelijkheden in een resultaatgerichte, dynamische en innovatieve cultuur;
 • Een prettige en informele werkomgeving in een team van 17 enthousiaste collega’s.
  “Beloofd”

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Neem voor verdere informatie contact op met Jessica Dat via telefoonnummer 0492-505300 of kijk op onze website www.nhadviseurs.nl.

DIRECT SOLLICITEREN?
Mail je motivatie en CV naar HR, hr@nhadviseurs.nl.