Wij doen er alles aan om u fan te maken

"Ik heb ze niet elke dag nodig maar áls ze er zijn dan komt er garen op de klos."

Hein van der Hulst, Melkveehouder Corneliahoeve

Hein van der Hulst
Mijn tevredenheid
Tevredenheid
"Als melkveehouder is het goed iemand achter de hand te hebben die je echt kan helpen. Met de kennis en ervaring in de agrarische branche van NH Adviseurs ben ik in elk geval gekomen waar ik zijn wilde. Mijn plan was anders dan dat van anderen. Mede door de doortastendheid van de adviseurs van NH hebben we het toch zover gekregen dat ik mijn bedrijf goed op de rit heb."
Mijn tevredenheid
Tevredenheid

Van Rotterdam tot Beijing

Mijn melkveebedrijf met 120 koeien vaart een eigen koers en er is nog ruimte om verder te groeien. Waar de meeste bedrijven aan de grote Nederlandse zuivelproducenten leveren, maken wij zelf een keuze aan wie we leveren. Onze melk gaat nu de hele wereld over! We zijn intussen ook een voorbeeld voor de sector. Regelmatig leiden we hier groepen rond van ‘Rotterdam tot Beijing’. Allemaal komen ze kijken hoe we ons moderne melkveebedrijf georganiseerd en geautomatiseerd hebben. En nóg belangrijker: hoe onze resultaten zijn.

NH Adviseurs in beeld

Mijn relatie met NH Adviseurs stamt uit 2003. Via het netwerk van mijn ouders kwam ik in contact met NH. Ik vond het belangrijk dat mijn ouders goed met hun bedrijf konden stoppen en konden gaan genieten van hun welverdiende rust. Ik kan wel zeggen dat bij de financieringsvraag van deze overdracht NH een belangrijke rol heeft gespeeld. Iedereen kijkt nu met een heel tevreden gevoel op die periode terug.

Nieuwe plannen kneden en tot een goed resultaat brengen

10 jaar na de overname had ik ambitieuze plannen. Varkens weg, nieuwe koeienstal erbij, automatiseren en nog veel meer. Daarvoor was een bedrijfsplan nodig. Met name het financieren van het bedrijfsplan leek te mislukken. De banken stonden in die tijd niet echt te trappelen om mijn plannen te financieren. Met de second opinion van NH Adviseurs en de bijsturing van het plan is het me toch gelukt om de boel gefinancierd te krijgen. Het resultaat: Nu staat er een melkveebedrijf dat gewoon klopt en een voorbeeld is.

Ruimte om te ondernemen

Gelukkig is NH Adviseurs geen formeel bedrijf. Het zijn gewone mensen ze blijven rustig en forceren niet. Ik heb er een goed gevoel bij, ze komen met advies maar niks ‘moet’. Ze bekijken het ook van twee kanten. Eigenlijk kun je zeggen dat ze heel realistisch zijn. In elk geval zo realistisch dat mijn plannen realiteit zijn geworden!

Als ik NH Adviseurs moet typeren? 

Informeel, deskundig op ons gebied en doorslaggevend.