Wij doen er alles aan om u fan te maken

"“NH Adviseurs geeft me op de belangrijke momenten extra vertrouwen dat nodig is om door te pakken. Ze zijn daadkrachtig, kundig en altijd bereikbaar.”"

Jeroen Erven, Eigenaar CPB Transport en Boomkwekerij Jeroen Erven

Mijn tevredenheid
Tevredenheid
"“In 2010 kwam ik van de HAS af en schreef ik me direct in bij de KvK. Nu heb ik een kwekerij met een breed assortiment en een logistieke tak die zo effectief mogelijk planten ophaalt bij ongeveer 120 kwekers.""
Mijn tevredenheid
Tevredenheid

“In 2010 kwam ik van de HAS af en schreef ik me direct in bij de KvK. Nu heb ik een kwekerij met een breed assortiment en een logistieke tak die zo effectief mogelijk planten ophaalt bij ongeveer 120 kwekers. NH Adviseurs is betrokken vanaf de eerste financieringsaanvraag in 2012 voor 2 auto’s en ook in de begeleiding van het alleen voort zetten van het bedrijf en de verhuizing naar Beek en Donk. In elke stap van mijn ondernemersreis hebben ze laten zien dat het goedkomt.”

Geen nummertje in mijn bedrijf

Jeroen Erven kijkt met een verse blik naar de toekomst. Onderdeel van zijn visie is om zo min mogelijk verkeer/vrachtbewegingen te maken in het transport van planten, daarom verzorgt hij het transport voor ongeveer 120 kwekers. Dat zorgt voor vlugger, voller en een verser eindproduct bij de klanten. Om dat voor elkaar te krijgen werkt Jeroen met 20 fte in zijn kwekerij en transportbedrijf: “Ik heb niet de ambitie om heel groot te worden, mensen die bij ons werken zijn geen nummertje en ik ben er trots op dat er nauwelijks verloop is, we moeten het samen doen.” Dezelfde overeenkomst ziet hij met NH Adviseurs, waarbij direct persoonlijk contact en daadkracht ook belangrijk zijn.

Alleen verder: het komt goed

Vanaf 2020 is CPB Transport gevestigd in Beek en Donk. Daarvoor moesten ze de grond aankopen en tegelijkertijd moest er een overdracht van de aandelen van de compagnon worden gerealiseerd. Jeroen vertelt: “We hebben 15 jaar intensief samengewerkt en hebben onder begeleiding van NH Adviseurs dit traject heel netjes en zorgvuldig afgerond.”

Vertrouwen in advies

Toen corona op de stoep stond, trokken de banken zich terug, terwijl alles was geregeld om te verhuizen en de overdracht van aandelen in kannen en kruiken was. Jeroen zegt daarover: “Dan ga je toch twijfelen. NH Adviseurs wist vertrouwen te geven dat het goed zou komen en dat kwam het ook.”

1 telefoontje én door

NH Adviseurs heeft verstand van zaken en is altijd bereikbaar. Het zijn fijne mensen om mee te werken. De binding gaat verder dan alleen de inhoudelijke vraag. Jeroen merkt dat hij vaak aan één telefoontje genoeg heeft: “Soms heb je gewoon even bevestiging nodig, zodat je weer verder kunt.”

Als ik NH Adviseurs moet typeren?

“Betrouwbaar, daadkrachtig en kundig”