Wij doen er alles aan om u fan te maken

"Belangrijk is om een partner te hebben die precies weet waar hij het over heeft."

Jeroen van der Vleuten, directeur Interieurbeplanting van der Vleuten

Mijn tevredenheid
Tevredenheid
"In 2001 begon ik dit bedrijf als bijbaantje, en nu 20 jaar later realiseren wij interieurbeplantingsprojecten voor grote kantoorpanden, ziekenhuizen, universiteiten et cetera in heel Nederland. Het is tijd om een volgende stap te zetten. Qua planten weet ik waar ik het over heb, maar niet als het over het financiële plaatje gaat. Het team van NH Adviseurs rekent alles perfect voor je uit. Voor hen is dat gesneden koek."
Mijn tevredenheid
Tevredenheid

Alles kan, niks is te gek

Inmiddels is Interieurbeplanting van der Vleuten uitgegroeid tot een team van 18 met een zeer divers klantenbestand. Onder het mom van “alles kan, niks is te gek” zijn ze, samen met architecten, betrokken in de beginfases van verschillende bouwprojecten. Hiervoor maken zij ontwerpen op maat, van plantenbakken tot aan groene moswanden. “Onze kracht ligt met name bij het ontwerpen en leveren van écht maatwerk en het geven van beplantingsadviezen. Alles wat je kan verzinnen, proberen wij te realiseren.”

Goede mond-tot-mond reclame

Door de goede verhalen over Peter Hulsen in Sint-Oedenrode én doordat het interieurbeplantingsbedrijf aan het begin staat van een grote zakelijke stap, is het bedrijf in gesprek geraakt met NH Adviseurs. “We willen nieuwe grond kopen om daar vervolgens een nieuw bedrijfspand op te bouwen. Om hiervoor de financiering te regelen, heb ik in maart 2021 mijn eerste telefoontje gepleegd met NH Adviseurs.”

Het financiële plaatje

Voor deze stap is het belangrijk dat er een goed advies naar de bank toe komt. Hierdoor ontstond de vraag naar een goed financieel team. “NH Adviseurs heeft perfect uitgerekend wat er kan voor ons. In het proces hebben zij vragen goed beantwoord, adviezen inzichtelijk gemaakt en duidelijk uitgelegd. Hier hebben zij een mooie case van gemaakt, waardoor onze aanvraag gemakkelijker passeerde bij de bank.”

Samen aan tafel

Wat betreft de toekomstplannen van Interieurbeplanting van der Vleuten blijft NH Adviseurs in beeld. “Er is afgesproken om elk jaar samen aan tafel te zitten om de cijfers te bekijken en om de juiste zakelijke stappen te zetten.”

Als ik NH Adviseurs moet typeren

Kundig, betrokken, zeker van hun zaak en ontzettend prettig in de samenwerking.