Wij doen er alles aan om u fan te maken

"Wij vinden in NH Adviseurs precies de partner die we zoeken, ze zijn laagdrempelig en veren als het ware mee met ons bedrijf."

John en Chantal Maas, eigenaren Maas Toiletverhuur

Mijn tevredenheid
Tevredenheid
"Wij zijn actief in de mobiele sanitairbranche. Je zou het misschien niet zeggen maar ons bedrijf is eigenlijk één grote mobiele operatie. Niet voor niets dat hier een landkaart van Zuid-Nederland aan de muur hangt. Zelf hadden wij behoefte aan een goed financieel en bedrijfskundig advies. Dat hebben we gevonden in de samenwerking met NH Adviseurs."
Mijn tevredenheid
Tevredenheid

Ondernemersgeest van huis uit

Thuis zat het ondernemen er al in. Mijn vader Willy die een transportbedrijf had zette mij op het juiste spoor. Oorspronkelijk begonnen in de tentenverhuur zijn we doorontwikkeld naar een mobiel sanitairbedrijf. Bij de tenten verhuurden we al toiletunits. Nadat we stopten met tenten hebben we 11 jaar geleden volledig de focus gericht op sanitair. Vandaag de dag verhuren we toiletten, plaskruizen, badkamers en wastafels in grote aantallen op vele plekken als Maas Toiletverhuur.

Contact lag voor de hand

Mijn vader had reeds vele jaren geleden contact met Nieuwenhof en Hulsen, eigenlijk is het van vader op zoon gegaan. Ook wij als jongere ondernemers hebben een groot vertrouwen in wat nu NH Adviseurs is. De naam is veranderd maar de werkwijze is nog altijd doortastend en servicegericht.

Accuraat en efficiënt

Wij werken samen met diverse NH Adviseurs. Het is meer dorps dan stads: direct, benaderbaar en vertrouwd wat ons betreft. Geen raadsels, gewoon Jip- en Janneketaal. “Ze maken een plan de campagne en vervolgens krijg je een actielijst met wie verantwoordelijk is voor wat. Dan is het gewoon een kwestie van doen wat je met elkaar afgesproken hebt. Dat werkt wel zo efficiënt”, aldus Chantal.

Coronacrisis?

Ondanks het feit dat we onze units heel vaak inzetten bij grote events en die er nu niet zijn mogen we niet klagen. Er wordt intensief gebouwd, de tuinbouw heeft onze units ontdekt en je houdt het verder niet voor mogelijk waar we ingezet worden. Daar komt nog bij dat in verband met corona veel meer hygiënisch onderhoud gepleegd moet worden: een extra service dus. Genoeg werk aan de winkel!

Advies op maat

Natuurlijk doen we zelf de boekhouding ondersteund door een accountant. Maar hoe ga je met die cijfers om? Wat is slim om op welk moment binnen je bedrijf te doen? Kijk en daar hebben we nou NH Adviseurs voor. Je hoeft ons niet te vertellen hoe je zo slim mogelijk sanitair inzet. We krijgen uitstekend advies van NH Adviseurs over de bedrijfsvorm en de consequenties voor de belastingen van de beslissingen die we nemen. Dat geeft ons de ruimte om te ondernemen. Wij kunnen onszelf zo volledig richten op onze bedrijfsvoering.

Als we NH Adviseurs moet typeren?

“Veerkrachtig en vertrouwd.”