Wij doen er alles aan om u fan te maken

"NH Adviseurs heeft veel verschillende specialismen in huis waardoor ze snel en accuraat schakelen."

Joost van den Biggelaar, directeur Van den Biggelaar Installatietechniek

Mijn tevredenheid
Tevredenheid
"Als 10-jarig jongetje liep ik al rond op de zaak, toentertijd onder leiding van mijn vader. Nu, 30 jaar later, is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met een team van 90 mensen sterk. Door de stijgende omzet worden financiën en risicomanagement steeds complexer. Op den duur was het daarom verstandig om naast een accountant ook een financieel adviseur in te schakelen. Gelukkig is NH Adviseurs in staat om deze complexe uitdagingen snel en accuraat te tackelen."
Mijn tevredenheid
Tevredenheid

Een echt familiebedrijf

Lambert van den Biggelaar begon dit familiebedrijf ooit als eenpitter met de focus op constructie- en installatiewerk. Tegenwoordig verzorgt Van den Biggelaar Installatietechniek de complete installatie op het gebied van loodgieterswerk, verwarming, ventilatie en sanitair. Daarnaast zijn ze al 12 jaar toonaangevend op het gebied van duurzame warmtepomptechniek. “We verzorgen installaties voor zowel woningbouw als kleine tot middelgrote utiliteiten. In de werkplaats prefabriceren we zoveel mogelijk zodat op locatie zo efficiënt mogelijk gewerkt kan worden.”

Behoefte aan deskundig financieel advies

Door de sterke omzetgroei bij Van den Biggelaar Installatietechniek ontstond de vraag naar financieel advies. Toevallig is Peter Hulsen van NH Adviseurs klant bij Van den Biggelaar Installatietechniek waardoor dit een toegankelijke ingang vormde. “Vol vertrouwen zijn we drie jaar geleden begonnen aan de samenwerking met NH Adviseurs. Het is toch niet niks: je legt in een keer heel je hebben en houden op tafel. Daarom is het belangrijk dat je iemand hebt die je vertrouwt en die aan een half woord genoeg heeft.”

Van de grote lijnen naar verfijnen

NH Adviseurs is bij Van den Biggelaar Installatietechniek binnengekomen om samen de grote zakelijke lijnen uit te zetten en deze vervolgens te verfijnen. De afgelopen tijd is er nog een grote lijn bijgekomen, waardoor de focus tijdelijk is verschoven. “We hebben het pand van onze buurman gekocht om zo ons bedrijfspand uit te breiden. NH Adviseurs helpt ons met de financiën zodat een nieuwe hypotheek kan worden afgesloten. Zodra dit geregeld is, pakken we samen weer door op het verfijnen binnen de organisatie: van personeel en financiën tot risicomanagement.”

Accuraat en adequaat

Het team van NH Adviseurs maakt advies op maat: “NH Adviseurs luistert aandachtig, neemt de financiële uitdaging mee binnen het team en komt snel en accuraat terug met onderliggende stukken die de mogelijkheden, passend voor ons bedrijf, onderbouwen.”

Als ik NH Adviseurs moet typeren

Accuraat, kundig en doeltreffend.