Wij doen er alles aan om u fan te maken

"NH Adviseurs is voor mij de juiste partij. We halen alle meubels in verre landen maar we hebben deskundige adviseurs dichtbij en dat is wel zo fijn"

Jos van Hoof, Directeur Megafurn & Benoa

Mijn tevredenheid
Tevredenheid
"Jos ging 30 jaar geleden in de meubels. Later ging hij samenwerken met zijn broer Wim en werden de bedrijven Megafurn en Benoa gestart. Het begon met een eerste kleine opdracht na een vakantie in Azië. En gaandeweg werden Jos en Wim bekende gezichten in de internationale meubelhandel. Na de eerste pioniersfase brak er een tijd van professionalisering aan. Door hun enthousiasme en contacten groeide het bedrijf uit zijn voegen. Dat maakte het noodzakelijk om uit te kijken naar een andere vestigingsplaats met nóg meer ruimte. Hierin werden Jos en Wim begeleid door NH Adviseurs. De keuze voor de nieuwe vestiging viel op Helmond, daar was nog plaats."
Mijn tevredenheid
Tevredenheid

Megafurn: meubelen met een verhaal…worden ver gehaald

Jos van Hoof is een gepassioneerd meubelhandelaar. Hij heeft een goede neus voor wat de trend is en welke materialen en stijlen vandaag de dag in zijn. De bedrijven importeren meubelen uit Indonesië en India. Maar ook andere interieur-elementen worden naar Europa gehaald. De meubels zijn voornamelijk van teak- en mangohout in combinatie met diverse materialen. 75% Van de omzet wordt via het groothandelskanaal Benoa gehaald, de resterende 25% wordt online en in de toonzaal in Helmond gerealiseerd met het bedrijf Megafurn.

Even bijtanken

Zo kun je bij het benzinestation nog eens een goede tip opdoen. Wim, die Peter Hulsen nog kende uit de Rabobank tijd trof hem daar op een goede middag. Hij raakte aan de praat en het resulteerde er in dat hij met Peter aan tafel ging. Hieruit is een lange prettige en effectieve samenwerking ontstaan. Vandaag de dag worden de bedrijven nog steeds door diverse mensen uit het deskundige NH Adviseurs team geadviseerd.

Elk jaar doorlichten

NH Adviseurs staat Jos en Wim met raad en daad bij. Zoals gezegd werd de verhuizing naar het pand in Helmond door NH begeleid. Jaarlijks wordt het bedrijf tegen het licht gehouden door NH en er wordt een kritische blik op de cijfers geworpen. NH adviseert en stuurt bij. Zo kunnen Jos en Wim gewoon met hun werk bezig blijven. Want daar gaat zijn hart naar uit. ‘Het is een geruststellende gedachte dat er geen zaken over het hoofd gezien worden. Daarom is een goede backup zoals die van NH Adviseurs zo belangrijk’, aldus Jos.

Uit het juiste hout gesneden

Jos en Wim houden niet van een formele benadering daarom past NH Adviseurs zo goed bij hen. No nonsense en down to earth. Maar wel met de nodige kennis en creativiteit. Wat je met de cijfers dóet is belangrijker dan alleen de cijfers op een rijtje zetten. NH Adviseurs dringt zich niet op. Dat is belangrijk aan hun werkwijze. Ze houden wel goed de vinger aan de pols. ‘Ze zijn ook niet formeel en dat past wel bij ons’. Het zijn normale mensen met verstand van zaken en dat vinden wij dan weer belangrijk.

Als ik NH Adviseurs moet typeren?

Vertrouwen, creativiteit in zaken en duidelijkheid!