Wij doen er alles aan om u fan te maken

"Hun inleving in de bedrijven voor wie ze zaken mogen doen is maximaal op niveau."

Koen van Kuringe, mede-eigenaar Van Kuringe Adviesgroep

Koen van Kuringe
Mijn tevredenheid
Tevredenheid
"Toen wij een actueler inzicht wilden hebben in de financiële administratie, bouwde NH Adviseurs achter ons systeem iets waardoor we de cijfers direct konden uitlezen. We kunnen nu meteen actie ondernemen. Jarenlang was onze enige reflectie op de cijfers het jaarlijkse gesprek met onze accountant. Dan bespraken we de situatie van twee jaar geleden. Onwenselijk natuurlijk!"
Mijn tevredenheid
Tevredenheid

Ons 40-jarig bestaan vieren

40 jaar staat er in 2019 op de teller van Van Kuringe Adviesgroep. En dat betekent: cadeautjes weggeven aan de klanten en ze laten meedelen in de feestvreugde. Die klanten zijn heel tevreden over hun intermediair in verzekeringen en hypotheken. Ze vinden het bovendien prettig dat ze ook hun bankzaken via de Regiobank bij Van Kuringe kunnen doen. Altijd een onafhankelijk, persoonlijk advies, van een deskundige adviseur die het hele plaatje overziet. Dát wordt natuurlijk bijzonder gewaardeerd.

Binnen zonder afspraak

Samen met zijn zus is Koen van Kuringe sinds 2014 eigenaar van het bedrijf. In dat jaar werd de overdracht officieel. Vader Rini deed een stapje terug. Hij had het bedrijf in de voorafgaande jaren flink laten groeien, met vestigingen in Sint-Oedenrode, Veghel, Boxtel, Schijndel, Beek en Donk, Oss, Nuenen en Stiphout. “Dicht bij je klanten staan en bereikbaar zijn was altijd erg belangrijk voor mijn vader”, zegt Koen. Maar de tijden veranderden. En mobiele telefoons en internet maakten het openhouden van filialen minder noodzakelijk. Daarom concentreerde Van Kuringe Adviesgroep haar dienstverlening in 2016 in Sint-Oedenrode, tegenwoordig de thuisbasis van de 40 medewerkers. Kantoor Veghel bleef nog wel open. “Je kunt nog steeds zonder afspraak bij ons op bezoek komen, ook op zaterdagochtend.”

Problemen met de fiscus

”Mijn vader kende NH Adviseurs al wat langer”, vervolgt Koen. Peter Hulsen adviseerde zijn vader toen er problemen rezen met de fiscus. “Mijn vader had een uitzendbureau toen de problematiek van de loonbelasting voor uitzendbureaus ineens ging spelen. Peter heeft dat met een positief resultaat tot gevolg, helpen oplossen. In 2018 is het uitzendbureau verkocht.”

Weten wat je krijgt én wanneer

Ook bij het samenvoegen van de vestigingen liet NH Adviseurs zijn meerwaarde gelden. “Dat hebben ze in 2015 opgepakt, opgezet en in 2016 begeleid”, blikt Koen terug. De werkwijze van NH Adviseurs beviel hem. “Ze komen afspraken na. Je weet nu wat je straks krijgt en ook wanneer je het krijgt. En als er ooit een aandachtspunt is, dan pakken ze dat meteen op. Hun inleving in de bedrijven voor wie ze zaken mogen doen is maximaal op niveau.”

Als ik NH Adviseurs moet typeren?

“Ze zijn vooral heel correct. Wat ze beloven, dat doen ze.”