Wij doen er alles aan om u fan te maken

"Scherp focussen op een uitdaging past helemaal bij onze stijl en dat doet NH Adviseurs ook."

Mark van der Sanden, Founder/Managing director Sanden Sports Superstores B.V. & BTTLNS B.V.

Mark van der sanden BTTLNS
Mijn tevredenheid
Tevredenheid
"Roep het woord sport en Mark van der Sanden staat niet meer stil. Het woord passie is misschien een cliché maar hier zit een man met passie voor sport, dat is duidelijk. Mark: 'Ik kom oorspronkelijk uit de automatiseringsbranche. Tot 2001 was ik daarin werkzaam. Naast mijn werk ben ik een fanatiek sportman en dan met name in de triathlon. In 2001 kwam ik in de zoektocht naar kleding en materialen voor mijn sport in contact met de sportaccessoires- en kledingbranche. Van het een kwam het ander en nu staat er een mooi bedrijf met alles op gebied van spinningbikes, fitnessapparatuur, kleding en accessoires."
Mijn tevredenheid
Tevredenheid

Alles voor sport, juist online

In Volkel staat een fraai winkelpand waar de Brabantse gezelligheid de boventoon voert met zelfs een bar en statafels: een sfeer om van te smullen. Maar uiteraard speelt vrijwel alle handel van Mark en zijn mensen zich online af. Hij is tenslotte afkomstig uit de automatisering en richtte een reeks van webshops op die over de hele wereld zendingen versturen. Als klap op de vuurpijl ontwikkelde hij zijn eigen merk ‘BTTLNS Perform like a Battalyan.’ Met een complete kleding- en accessoire lijn en innovatieve nieuwe vindingen voor de triatlon sport. NH Adviseurs is mijn financiële partner.

Doelgerichte ondernemer zoekt doelgerichte financiële partner

Via een kennis kwam Mark in contact met NH Adviseurs. ‘Mark: Mijn focus ligt op sport, maar de cijfers zijn hartstikke belangrijk. NH Adviseurs adviseert mij op een manier dat ik ook op dat punt scherp blijf. De cijfers worden vertaald naar haalbare doelen en de rapportages zijn van uitstekende kwaliteit. We acteren samen daar waar het nodig is en niet meer dan dat. ‘Ik vind het prettig om een adviseur met een eigen visie te hebben. Dat komt goed van pas, als je bijvoorbeeld met de bank gaat onderhandelen. Ook als we een bron voor subsidie aan willen boren voor innovaties staat NH Adviseurs zijn mannetje. NH is fris en houdt net als wij van actie, heeft een goed overzicht en is realistisch. Kortom dat past precies bij ons.”

Als ik NH Adviseurs moet typeren?

Doeltreffend, focus, aanpakkers