Wij doen er alles aan om u fan te maken

"Ik durf te stellen dat ze niet alleen een verlengstuk zijn, maar ook de koers mee bepalen."

Michael Thijssens, Directeur Van der Stappen uitvaartverzorging

portret Michael
Mijn tevredenheid
Tevredenheid
"Als verantwoordelijk directeur voor een aantal uitvaartbedrijven in het zuiden heb ik met enige regelmaat contact met NH Adviseurs. Zo rond 2005 zijn de eerste contacten gelegd via mijn pensioenadviseur. Hij gaf me de tip om met Ad van de Nieuwenhof te gaan praten. Er was meteen een klik en die is niet meer weggegaan. Wij begrijpen elkaar."
Mijn tevredenheid
Tevredenheid

Voorbereiden is goed voorlichten

In het dagelijkse bestaan geef ik leiding aan een aantal uitvaartondernemingen, waaronder Van der Stappen. Naast dat we mensen begeleiden en ontzorgen bij uitvaart, onderscheiden we ons niet alleen door persoonlijke aandacht, maar met name ook middels het geven van voorlichting en nazorg. Zo organiseren we jaarlijks zo’n 30 activiteiten samen met notarissen, rouwtherapeuten etc. Dat alles om mensen goed voor te bereiden op hetgeen komen gaat, maar ook om mensen achteraf een steuntje in de rug te geven en te helpen bij het verwerken van het verlies.

Het verlengstuk van ons bedrijf

Ik zie NH Adviseurs als een verlengstuk bij onderwerpen waar ik zelf in dreig vast te lopen. Juist omdat NH Adviseurs zo breed georiënteerd is, kan ik er voor zowel mijn bedrijfskundige uitdagingen als bijvoorbeeld bancaire of fiscale zaken voor een goed advies terecht. Vaak zijn die zaken met elkaar verweven. Neem bijvoorbeeld een overnametraject van een collega uitvaartondernemer. De oriënterende aftastende fase doe ik zelf met mijn financieel verantwoordelijke. Voor we bieden ga ik in gesprek met NH Adviseurs, daarna betrek ik hen bij een vervolggesprek. Zij zorgen er ook voor dat voor de verkopende partij alles fiscaal en financieel aantrekkelijker wordt. Dat geeft ons voorsprong bij de overnametrajecten.

Het grote geheel overzien

NH Adviseurs zijn doortastend, pragmatisch, oplossingsgericht en deskundig op meerdere financiële kennisgebieden. Hun diverse disciplines op zowel fiscaal als bancair vlak maken hen een interessante sparringpartner. Mensen die het groter geheel goed overzien en stappen vooruit denken. Mijn ervaring is dat het goed is om iemand naast je te hebben staan die je bedrijf door en door kent en je adviseert wat kan, zonder daarbij de risico’s uit het oog te verliezen. Je merkt aan alles dat onze adviseur Ad van de Nieuwenhof door de wol geverfd is. Bovendien staat achter hem een team van specialisten klaar die hem goed ondersteunen.

Als ik NH Adviseurs moet typeren?

Verbindend, brengt partijen samen, deskundig.