Wij doen er alles aan om u fan te maken

"Wij hadden meteen een klik met NH Adviseurs; ze begrijpen hoe de agrarische sector werkt en denken proactief met ons mee. "

Nijs van Zuilen, mede eigenaar Berrybrothers BV

Mijn tevredenheid
Tevredenheid
"Ons bedrijf, Berrybrothers, bevindt zich in de agrarische sector.” Vertelt Nijs van Zuilen. “Door verschillende factoren waren wij op zoek naar een onafhankelijke partij die met ons meekijkt, adviseert en ondersteunt. Vanuit een collega teler kwamen wij in contact met NH Adviseurs. Na één gesprek wisten we gelijk dat het goed zat. Zo denken we er nu, ruim 6 jaar later, nog steeds over!"
Mijn tevredenheid
Tevredenheid

Op weg naar Berrybrothers

In 1980 richtten Jan en Karin van Zuilen, de ouders van Gerco, Nijs en Franciene, het bedrijf ‘Zachtfruit kwekerij van Zuilen’ op. Door goed naar de markt te luisteren ontstond de behoefte om het zacht fruit zelf te gaan verkopen. Zo is Berrybrothers BV ontstaan. Het familiebedrijf is uiteindelijk in 2018 officieel overgenomen door Gerco, Nijs en Franciene en kenmerkt zich als een full service bedrijf rondom het telen, verpakken en vermarkten van zacht fruit.

De kracht van NH Adviseurs

In de afgelopen jaren is er veel veranderd binnen het familiebedrijf. De groei die het bedrijf heeft meegemaakt komt vooral door in te zetten op de juiste expertise. Ons hart en expertise ligt bij het telen en vermarkten van het lekkerste zacht fruit. NH Adviseurs ondersteunt ons bij de financiële kant, zodat wij ons focussen op de groei en ontwikkeling van het bedrijf.

Onze samenwerking

In eerste instantie waren wij op zoek naar een onafhankelijke partij die ons bijstond bij het controleren van de financiën. Ondertussen heeft NH Adviseurs ons geholpen met de overdracht van het familiebedrijf naar de kinderen, de verschillende gesprekken met de bank, het aankopen van grote projecten en het ondersteunen bij de liquiditeit. Berrybrothers heeft een driekoppig bestuur, waarbij het soms verstandig is om een onafhankelijke partij te betrekken. NH Adviseurs is daarvoor de prettige en professionele spiegel.

Onze toekomst

De steeds sneller veranderende economische omstandigheden vraagt om strategische wendbaarheid en flexibiliteit. Daar willen wij als familiebedrijf antwoord op geven door het fundament (teelt, oogst, kwaliteit, personeel en huisvesting) van ons bedrijf verder vorm te geven en te professionaliseren. NH Adviseurs is ook voor de toekomst onze partner.

Als we NH Adviseurs moeten typeren

NH Adviseurs sluit goed aan bij onze manier van denken en ondernemen.