Wij doen er alles aan om u fan te maken

"Het liefste heb ik een adviseur die me niet naar de mond praat en verstand van zaken heeft."

René van der Vleuten, Eigenaar Globemilk

René van der Vleuten
Mijn tevredenheid
Tevredenheid
"Als ondernemer is het noodzakelijk dat je een goed klankbord hebt. NH Adviseurs vult die rol uitstekend in. Naast een accountant, die we natuurlijk ook hebben, vind ik het prettig om een financieel adviseur te hebben die mij scherp houdt. Iemand waarmee ik kan sparren. Zo’n partij heb ik gevonden in NH Adviseurs. Ik werk met verschillende mensen van NH Adviseurs zowel voor financieel, fiscaal, bedrijfskundig als juridisch advies. Hun kenmerk is dat ze voor elke discipline een specialist hebben. "
Mijn tevredenheid
Tevredenheid

Over Globemilk

In de zuivelbranche zijn wij een nieuw type speler. Van melkveehouder/producent zijn we melk gaan verwerken en ik vroeg me daardoor op een gegeven moment af hoe de prijspolitiek van de gevestigde bedrijven in elkaar zat. We verwerken nu melk tot ijsmixen, room en lang houdbare melk. We leveren in Nederland aan bijna alle supermarktconcepten en diverse groothandels. Een belangrijk deel van de omzet is ook de export van houdbare melkproducten. Met name de Aziatische markt heeft veel potentie. Hoe we daar voet aan de grond hebben gekregen lees je op onze website.

NH Adviseurs in beeld

Mijn eerste contact met NH Adviseurs stamt uit 2008. Op het schoolplein van mijn kinderen trof ik de ouder van een ander kind en die bleek bij NH te werken. We raakten aan de praat en zo ben ik bij NH Adviseurs terecht gekomen. En tot nu toe naar volle tevredenheid.

Ieder zijn vak!

Ons bedrijf omvat nu ongeveer 40 medewerkers en dat zal in de toekomst verder groeien. Wat ik goed vindt aan NH Adviseurs is dat er verschillende mensen met ieder hun eigen vakgebied werken. Zo ondersteunen ze ons niet alleen op gebied van financiën maar ook bedrijfskundig. Het is een behoorlijke uitdaging om door te groeien en de sfeer van een familiebedrijf vast te houden. Gewoon met z’n allen er voor gaan en écht deelnemen aan het bedrijf. Dat gaat van de taakverdeling tot ieder zijn of haar bijdrage inzichtelijk maken in het eindproduct. We moeten het samen doen!

Ook buiten de deur

In gesprekken met derde partijen heb je een specialist naast je in plaats van tegenover je. Wat ik enorm waardeer is dat ze dan niet op mijn stoel gaan zitten maar je adviseren zodat je beslagen ten ijs komt. Desnoods in de voorbereiding met een rollenspel. Dat noem ik, je in je klant verplaatsen. NH Adviseurs, geen gladde ego’s, maar met beide voeten op de grond dat is een mentaliteit die mij wel bevalt.

Als ik NH Adviseurs moet typeren?

Deskundig, betrouwbaar, creatief.

Awards van Globemilk

  1. 2015: 2e prijs beste innovatie Sial Manilla
  2. 2016: winnaar OHMF (Oranje Handelsmissiefonds)
  3. 2017: Ondernemer van het jaar 2017 Land van Cuijk en Noord Limburg