Wij doen er alles aan om u fan te maken

"Bij NH Adviseurs weten ze waar ze over praten. Ze maken ingewikkelde zaken duidelijk voor ons."

Teun van Acht, eigenaar Van Acht Campers

Teun
Mijn tevredenheid
Tevredenheid
"In 2015 kocht ik mijn eerste camper voor de verhuur. Acht jaar later hebben we met Van Acht Campers 32 campers rondrijden. Met de koop van een nieuw bedrijfspand kwam NH Adviseurs in beeld. Samen met hen hebben we dit proces succesvol kunnen doorlopen."
Mijn tevredenheid
Tevredenheid

Een groeiend bedrijf

Teun van Acht startte in 2005 met Van Acht Autoschade in de loods van zijn vader. In de loop der jaren groeide Van Acht Autoschade uit tot een gerenommeerd autoschadebedrijf. In 2015 besloot Teun van Acht een camper te kopen voor de verhuur: Van Acht Campers was geboren. Toen zich in 2022 wéér een kans voordeed en we een nabijgelegen autogarage konden overnemen, besloten Teun en zijn (sparring)partner Imke de sprong te wagen. In januari 2023 zag Van Acht Garage het levenslicht.

Van Acht in drie woorden

Teun: “Laagdrempelig, sociaal, eerlijk.”

Goede recensies

“Voor Van Acht Campers hadden we een nieuw bedrijfspand op het oog. Om de koop succesvol te laten verlopen, was financiële en juridische begeleiding noodzakelijk. De vele goede recensies over NH Adviseurs gaven ons veel vertrouwen; we besloten het traject met hen te starten. We zijn kundig geholpen. Echt opvallend was de duidelijke communicatie tijdens het traject. Dit zorgde voor een succesvolle overname van het garagebedrijf en de daarmee samenhangende aankoop van ons nieuwe bedrijfspand.”

Blik op vooruit

Teun kan zich nu focussen op de ontwikkeling van Van Acht Autoschade, Campers en Garage. NH Adviseurs helpt zowel op juridisch als financieel vlak en kijkt ook mee naar de toekomst. Teun: “We weten heel goed waar we over een paar jaar willen staan. Maar welk pad kunnen we het best bewandelen om daar te komen? Het is fijn om over dat soort vragen te kunnen sparren. Het team van NH Adviseurs begeleidt ons om de juiste keuzes te maken.”

Altijd tijd

Door de directe lijnen en het persoonlijke contact wordt hij snel geholpen, merkt Teun. “Hoe druk ze ook zijn, onze contactpersonen Stijn en Peter maken altijd tijd voor me vrij. Je krijgt snel een duidelijke reactie.”

Typisch NH Adviseurs

“Kundig, persoonlijk en duidelijk: ze maken ingewikkelde zaken duidelijk voor ons.”