Wij doen er alles aan om u fan te maken

"Ik heb een blindelings vertrouwen in NH Adviseurs, omdat ik weet dat zij mijn fiscale zaken goed behartigen"

Ton Vestjens, Eigenaar Vestjens Growing BV

Ton Vestjens - Vestjens BV - NH Adviseurs
Mijn tevredenheid
Tevredenheid
"Ongeveer 15 jaar geleden kwam ik in contact met NH Adviseurs via ABN Amro. Als toonaangevend bedrijf in de productie van asperges, aspergeplanten en blauwe bessen stonden bij mij de afgelopen jaren in het teken van voortdurend verder groeien. Het bleek een goede match met NH Adviseurs, want op verschillende fiscale gebieden hebben zij daarin hun steentje bijgedragen. Eind 2021 heb ik besloten om de aspergeplant activiteiten inclusief bijbehorend klantenbestand en de handelsnaam “Vestjens” te verkopen. Mede door de inzet van NH Adviseurs is er in een relatief korte periode overeenstemming bereikt met de koper en zijn afspraken vastgelegd in bijbehorende overeenkomsten."
Mijn tevredenheid
Tevredenheid

NH Adviseurs en boekhouder houden elkaar scherp

In de dagelijkse praktijk werk ik al jarenlang met een vaste boekhouder. Hij zorgt ervoor dat mijn financiële boekhouding klopt. Daarnaast maak ik gebruik van de onafhankelijke adviezen van NH Adviseurs, die vaak zoeken naar andere oplossingen dan gebruikelijk. Zo ontstaat er een mooie wisselwerking tussen mijn boekhouder en NH Adviseurs en heb ik het beste voor mijn bedrijf. Ik vind het prettig dat iedereen elkaar scherp houdt.

Over de schouders meekijken

Het fijne aan Ad en zijn team is dat zij altijd bereid zijn om mee te kijken en te denken. Ik heb regelmatig met NH Adviseurs contact via de mail, telefoon en besprekingen op zowel het kantoor van NH in Helmond alsmede in Weert. Mijn eerste aanspreekpunt binnen NH Adviseurs is Jeroen Smolenaers. Hij stippelt voor mij de meest fiscaal optimale routes uit. Daarnaast verzorgt hij tevens periodiek een presentatie voor ons hele gezin zodat mijn vrouw en kinderen ook op de hoogte worden gebracht van de fiscale adviezen. Uiteindelijk hebben we als gezin het doel om allereerst er voor te zorgen dat mijn vrouw en ik een goed pensioenvermogen en inkomen krijgen en dat vervolgens een deel van het vermogen fiscaal vriendelijk bij mijn kinderen terecht komt.

Ik hoor wel eens geluiden van collega ondernemers dat ze financieel adviseurs te duur vinden. Ik zal niet zeggen dat het goedkoop is, maar uit ervaring kan ik zeggen dat de investering in NH Adviseurs zich terugverdient.

Ideale mediators

Er samen elke dag met elkaar voor zorgen dat de onderneming verder groeit, gaat met vallen en opstaan. Het is niet alleen rozengeur en maneschijn. Het is dan fijn om te weten dat je ook bij een geschil intern of extern kunt terugvallen op NH Adviseurs. Ik denk dat het komt omdat zij een brede ervaring hebben en goed met mensen om kunnen gaan, dat zij ook uitstekend bemiddelen.

Als ik NH Adviseurs moet typeren?

Eerlijk, onafhankelijk, betrouwbaar!