Wij doen er alles aan om u fan te maken

"Ik heb een blindelings vertrouwen in NH Adviseurs, omdat ik weet dat zij mijn fiscale zaken goed behartigen"

Ton Vestjens, Eigenaar Vestjens BV

Ton Vestjens - Vestjens BV - NH Adviseurs
Mijn tevredenheid
Tevredenheid
"Ongeveer 10 jaar geleden kwam ik in contact met NH Adviseurs via ABN Amro. Als toonaangevend bedrijf in de productie van asperges, aspergeplanten en blauwe bessen staat voor mij vanaf de start één ding voorop en dat is voortdurend verder groeien. Het bleek een goede match, want op verschillende fiscale gebieden heeft NH Adviseurs daarin haar steentje bijgedragen. Nu staat bijvoorbeeld de vraag van een goede overdracht van het bedrijf naar mijn zoon centraal."
Mijn tevredenheid
Tevredenheid

NH Adviseurs en boekhouder houden elkaar scherp

In de dagelijkse praktijk werk ik al jarenlang met een vaste boekhouder. Hij zorgt ervoor dat mijn financiële boekhouding klopt. Daarnaast maak ik gebruik van de onafhankelijke adviezen van NH Adviseurs, die vaak zoeken naar andere oplossingen dan gebruikelijk. Zo ontstaat er een mooie wisselwerking tussen mijn boekhouder en NH Adviseurs en heb ik het beste voor mijn bedrijf. Ik vind het prettig dat iedereen elkaar scherp houdt.

Over de schouders meekijken

Het fijne aan Ad en zijn team is dat zij altijd bereid zijn om mee te kijken en te denken. We zijn nu druk bezig met de voorbereidingen van de overdracht van het bedrijf naar mijn zoon. Daarbij gaan we ervoor zorgen dat het voor de hele familie goed geregeld wordt, ook voor mijn dochter die een andere weg kiest. Ik hoor wel eens geluiden van collega ondernemers dat ze financieel adviseurs te duur vinden. Ik zal niet zeggen dat het goedkoop is, maar uit ervaring kan ik zeggen dat de investering in NH Adviseurs zich terugverdient.

Ideale mediators

Er samen elke dag met elkaar voor zorgen dat de onderneming verder groeit, gaat met vallen en opstaan. Het is niet alleen rozengeur en maneschijn. Het is dan fijn om te weten dat je ook bij een geschil intern of extern kunt terugvallen op NH Adviseurs. Ik denk dat het komt omdat zij een brede ervaring hebben en goed met mensen om kunnen gaan, dat zij ook uitstekend bemiddelen.

Als ik NH Adviseurs moet typeren?

Eerlijk, onafhankelijk, betrouwbaar!