Wij doen er alles aan om u fan te maken

"Voor de agrarische sector kan ik NH Adviseurs zeker aanraden; ze zijn onafhankelijk en hebben de juiste specialistische kennis in huis."

Willem van de Vondervoort, eigenaar Vondervoort Agro

Mijn tevredenheid
Tevredenheid
"Vondervoort Agro is een echt agrarisch familiebedrijf. Voor de zakelijke overname van vader op zoon moest er een bedrijfsplan op tafel komen. Banken eisen namelijk een steeds ingewikkelder plan. Gelukkig is NH Adviseurs de perfecte partner voor mij. Door hun doeltreffende, toegankelijke en oplossingsgerichte begeleiding hebben we dit ingewikkelde traject succesvol doorlopen."
Mijn tevredenheid
Tevredenheid

Een agrarisch familiebedrijf in hart en nieren

Het agrarische familiebedrijf is zowel actief in de veeteelt als in de akkerbouw. Vondervoort Agro fokt stierkalveren voor de vleeshandel en verbouwt daarnaast maïs, bieten en aardappelen. De voorliefde voor het fokken van stierkalveren ontstond al vroeg bij Willem van de Vondervoort: “Toen mijn vader begon met het fokken van stierkalveren, kwam de markt hiervoor net op. Dit wakkerde mijn interesse aan. Stap voor stap zijn we dan ook hierin gaan groeien: van 300 stierkalveren naar 1200 stierkalveren in 5 jaar tijd.”

Dé gouden tip

Voor de overname van het bedrijf van zijn vader werd een bedrijfsplan naar de bank toe noodzakelijk. Er ontstond een acute vraag naar een onafhankelijke partij die dit traject in goede banen kon leiden. Dé gouden tip hiervoor kwam vanuit de voeradviseur. “Mijn voeradviseur drukte mij op het hart dat NH Adviseurs een onafhankelijke partij is met veel specialistische kennis van de agrarische sector. Het was een lastig traject, maar dankzij de oplossingsgerichtheid en de specialistische kennis van NH Adviseurs is alles goed verlopen.”

Rust en ruimte voor ontwikkeling

Nu het bedrijfsplan van A tot Z is voltooid en de lening bij de bank rond is, heeft Willem van de Vondervoort de tijd om zich volledig te richten op de ontwikkeling van zijn bedrijf: “Ieder kwartaal heb ik contact met NH Adviseurs om de kasstromen binnen het bedrijf te doorlopen. We proberen dan samen een jaar vooruit te kijken. Door deze begeleiding heb ik veel meer rust gekregen in mijn hoofd.”

Een team van specialisten

Het team van NH Adviseurs heeft alle kennis in huis: “Binnen het bedrijf kunnen ze altijd wel iemand aan de jas trekken voor een vraag over specifieke belastingen, subsidies of advies. Hierdoor vinden ze snel een antwoord op elke vraag”.

Als ik NH Adviseurs moet typeren

Doeltreffend, oplossingsgericht en simpel: ze maken het niet moeilijker dan het is, waardoor het begrijpelijk wordt.