Wij doen er alles aan om u fan te maken

"Een ‘huis-tuin-en keuken’ adviseur zou mij nooit zo goed geholpen hebben"

William van Lent, Adviseur en verkoper van Milon Cirkels en mede eigenaar van een aantal fitness ondernemingen

William van Lent - My35 - NH Adviseurs
Mijn tevredenheid
Tevredenheid
"Mede door NH Adviseurs heb ik grote stappen kunnen zetten. Door op een intelligente manier om te gaan met de belasting heeft NH Adviseurs er voor gezorgd dat ik kon blijven investeren in de uitbreiding met nieuwe locaties. Ik kon tijd reserveren om te ondernemen en me bezighouden met mijn core-business: de ontwikkeling van mijn fitnessbedrijven."
Mijn tevredenheid
Tevredenheid

My35: topfit in een gezellige sfeer

Bij ons geen kleerkasten die gewichten pompen, maar een verantwoorde en fijne sfeer, waarin je op een deskundige manier met goede begeleiding je lijf in topconditie brengt. Onze filosofie is gebaseerd op de kennis en kunde van het Duitse Milon. Veel mensen kennen de Milon cirkel waarbij je telkens in 35 minuten verschillende oefeningen doet. Maar voor je begint maken we een goede analyse van je lichaam en we vragen naar je wensen, je bewegingspatroon etcetera. Daarna krijg je van ons een ‘card’ en een route. De card stop je in een toestel dat vervolgens registreert wat je doet en wat je vooruitgang is. Zo kom je in een afgewogen tempo en met goede begeleiding tot het beste resultaat.

Rustig en doordacht uitbreiden met NH

Het is niet zo dat ik elke dag met NH Adviseurs aan tafel zit. Met de voortdurende uitbreiding van locaties en de investeringen die daarmee gepaard gaan heb ik ze wel regelmatig nodig. Intussen heb ik met mijn vestigingsmanagers, die medeaandeelhouder zijn, 5 zaken geopend. En er zit meer in het vat!

Proactieve benadering

NH Adviseurs kost wat, maar dan heb je ook wat. Het advies is het méér dan waard. Wat ik heel fijn vind, is dat NH regelmatig interessante adviezen geeft op eigen initiatief. Dan krijg ik weer een e-mail waarin ze me attent maken op een mogelijke aftrekpost, een belastingadvies of een bedrijfskundige tip. Dat werkt heel prettig en is waardevol. Tsja, en hoe ben ik eigenlijk met hen in contact gekomen? Via de distributeur van Milon werd ik getipt. En ik heb er geen spijt van. Ik zou er nog heel veel over kunnen vertellen en natuurlijk ook over mijn bedrijf. Ik verwijs andere ondernemers met een gerust hart door naar het team van NH Adviseurs. Je hebt er zeker voordeel van. Gewoon doen!

Als ik NH Adviseurs moet typeren?

Rebelse club die wel volgens de regels werkt. Mede door NH Adviseurs heb ik grote stappen kunnen zetten. Door op een intelligente manier om te gaan met de belasting heeft NH Adviseurs er voor gezorgd dat ik kon blijven investeren in de uitbreiding met nieuwe locaties. Ik kon tijd reserveren om te ondernemen en me bezighouden met mijn core-business: de ontwikkeling van mijn fitnessbedrijven.