Wij doen er alles aan om u fan te maken

"Ze kijken echt naar de persoon en zijn behoefte en dát met heel veel inlevingsvermogen"

Yvonne Vanlier-Munsters, Mede-eigenaar Spuiterij Munsters

Yvonne van Lier-Munsters
Mijn tevredenheid
Tevredenheid
"In mijn dagelijkse functie als financieel verantwoordelijke voor Munsters heb ik regelmatig contact met NH Adviseurs. Ik leerde hen kennen in de periode 2003-2004 toen ons bedrijf -destijds nog geleid door mijn ouders- een grote stap zette met de nieuwbouw aan de Daalder."
Mijn tevredenheid
Tevredenheid

Bedrijfsoverdracht: het hele gezin gelukkig

Naast het bancair- en belastingadvies hebben wij ook veel steun gehad aan NH Adviseurs tijdens de wisseling van de wacht bij Munsters. Met de persoonlijke aandacht van NH Adviseurs hebben wij een goede bedrijfsoverdracht gedaan en is iedereen in onze familie tevreden. Het menselijke aspect en het persoonlijke contact daarbij is goud waard.

Sparren voor een beter resultaat

Door mijn opleiding als Register Belastingadviseur ben ik goed op de hoogte. Het is fijn dat je met een andere adviseur kan sparren om tot nog betere resultaten te komen. Op de centen passen kunnen we zelf heel goed. NH Adviseurs helpt ons met extra know-how en door het 4-ogen principe. Zij zien kansen en wijzen ons op mogelijkheden die we zelf niet altijd zien. NH Adviseurs is een sparringpartner die mij op een andere manier naar ons bedrijf laat kijken. En net zoals bij ons bedrijf staat de klant centraal bij NH Adviseurs.

Ruimte om te ondernemen

Je zou kunnen zeggen: NH Adviseurs maakt zaken duidelijk en creëert zo ruimte voor ondernemers om te ondernemen. Daarnaast is het leuk dat ze met ons meegroeien. Ook aan de financieel en bedrijfskundige advieskant van onze nieuwbouwplannen heeft NH haar steentje bijgedragen. Aan het Vuurijzer in Deurne wordt nu een technologisch hoogwaardig bedrijf gerealiseerd. Een spuiterij die volledig voldoet aan de strengste milieueisen van nu en de toekomst: CO2 neutraal.

Als ik NH Adviseurs moet typeren?

Persoonlijk, maatwerk, mensenwerk!