Wie wordt uw NH Adviseur?

Chris Jakobs BEc

Chris Jakobs BEc

Respect!
Een kreet die veel wordt gehoord maar nog niet genoeg ten uitvoer wordt gebracht. Chris kenmerkt zich door een respectvolle omgang met zowel klanten als collega’s: “ik sta graag klaar voor mensen om ze te ondersteunen, en dat hoeft niet alleen tijdens kantooruren te zijn. We zijn 100% afhankelijk van onze klanten, ze verdienen dus onze volledige aandacht en toewijding.”

Werkzaamheden
Chris is sinds 2003 werkzaam bij NH Adviseurs, inmiddels het langst van al zijn collega’s. Bij NH Adviseurs houdt Chris zich bezig met bedrijfskundige, financierings- en treasuryvraagstukken van klanten. Daarnaast verzorgt hij de facturatie en debiteurenbeheer, is hij privacy-coördinator en draagt hij zorg voor een veilige en efficiënte werkomgeving, mede door zijn rol als preventiemedewerker. En hij zorgt ervoor dat alle collega’s optimaal hun werk kunnen doen met apparatuur die goed werkt.

Opleiding en ervaring
Voordat Chris bij NH Adviseurs kwam werken is hij 15 jaar ondernemer geweest. In deze tijd heeft hij veel ervaring kunnen opdoen op bedrijfskundig en financieel gebied. Deze ervaring komt nu zeer goed van pas in de begeleiding van ondernemers: “de diversiteit van de werkzaamheden welke je als ondernemer kent ervaar ik bij NH Adviseurs ook, hierdoor blijf ik een goed beeld houden van wat er tegenwoordig allemaal op een ondernemer af komt.”
Chris heeft de studie SPD Bedrijfsadministratie voltooid.

Heeft u een vraag of wilt u iets aan Chris voorleggen? Bel of mail Chris gerust.

T 06-22466446
E chris.jakobs@nhadviseurs.nl

Klik hier voor direct contact met Chris.
Ontmoet andere professionals