Wie wordt uw NH Adviseur?

ing. Ad van de Nieuwenhof RB CFP

ing. Ad van de Nieuwenhof RB CFP

De klant komt altijd van rechts!
Ad wil altijd het maximale eruit halen voor de klant. “Bij mij komt de klant daarom altijd van rechts en geniet dus altijd voorrang. Ik krijg veel energie van het leveren van maximale prestaties en creatieve oplossingen in complexe omstandigheden.”
Goed luisteren naar wat de klant beoogt maar ook kritisch zijn dat is wat Ad belangrijk vindt.

Als een vis in het water
In 1997 is Ad gestart met een eigen adviesbedrijf wat is uitgegroeid tot NH Adviseurs. Belangrijke aandachtsgebieden van Ad zijn de fiscale planning voor bedrijven en de ondernemers met hun gezinnen achter die bedrijven. Daarnaast richt Ad zich op allerlei situaties waar financiële aspecten zich kruisen met juridische aspecten, hierbij kun je denken aan: conflictsituaties tussen eigenaren van bedrijven, echtscheidingen bij ondernemers, bedrijven in zwaar weer en afwikkeling van nalatenschappen.
Bij NH Adviseurs voelt Ad zich na twee decennia nog altijd als een vis in het water: “de klant staat echt centraal en de collega’s combineren hun passie en kennis om het beste resultaat neer te zetten!”

Opleiding en ervaring
Ad begon zijn carrière als assistent-accountant bij een gerenommeerd accountantskantoor. Terwijl hij onder meer zijn studie als belastingadviseur voltooide, werkte hij als financieel adviseur bij een bank. In 1997 vestigde hij zich als zelfstandig financieel adviseur voor ondernemers. Ad is lid van RB (Register van Belastingadviseurs), FFP (Federatie Financieel Planners) en Novex (Nederlandse Organisatie voor Executeurs).

Heeft u een vraag of wilt u iets voorleggen aan Ad, neem gerust telefonisch of via mail contact met hem op.

T 06-53923816
E ad.van.de.nieuwenhof@nhadviseurs.nl

Klik hier voor direct contact met Ad.

 

Ontmoet andere professionals