Wie wordt uw NH Adviseur?

ing. Bart van den Heuvel

ing. Bart van den Heuvel

Betrouwbaarheid voorop!
Bart is keeper van het 6e team van vv Bavos. Zijn teamgenoten hebben hem de bijnaam “Nooit de nul” gegeven. Maar plezier als team hebben ze wel. Dat is ook wat Bart belangrijk vindt: “bij NH Adviseurs geldt dat hetzelfde, samenwerken met een gemotiveerd team is waardoor wij voor de klant tot het beste resultaat kunnen komen.”
En gelukkig herkennen wij zijn bijnaam binnen NH Adviseurs niet. Want afspraken nakomen en duidelijkheid typeren de werkwijze van Bart. Betrouwbaarheid staat bij hem voorop!

Fluitend naar het werk
Bart is op 1 september 2015 gestart bij NH Adviseurs als Bedrijfskundig en bancair adviseur. Hij houdt zich voornamelijk bezig met werkzaamheden voor agrarische bedrijven. Deze werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • het opstellen van bedrijfsplannen / financieringsaanvragen
  • inzichtelijk maken van bedrijfsresultaten voor ondernemers en stakeholders
  • ondernemers begeleiden bij het periodiek opstellen van analyses en prognoses
  • ondersteuning bieden aan andere NH Adviseurs
  • complexe materie inzichtelijk maken voor de klant.

Bart krijgt veel energie van enthousiaste ondernemers met passie voor hun vak: “mede door de begeleiding vanuit NH Adviseurs zien we de vaardigheden van ondernemers groeien. Ik help graag ondernemers bij de realisatie van hun plannen. Dit geeft mij veel waardering in mijn werk. Daarnaast is de afwisseling in mijn werk erg prettig, net als de korte lijnen binnen NH Adviseurs, de prettige mentaliteit en de vrijheid om je eigen werkzaamheden in te delen. Dat alles maakt dat ik iedere dag fluitend naar mijn werk ga!”

Opleiding en ervaring
Bart heeft in de zomer van 2015 zijn opleiding Bedrijfskunde & Agribusiness aan de HAS Hogeschool in Den Bosch afgerond. Tijdens zijn studie heeft hij zich voornamelijk gericht op het financiële aspect van Bedrijfskunde.

Heeft u een vraag voor Bart? Bel of mail hem gerust.

T 0492-505300
E
 bart.van.den.heuvel@nhadviseurs.nl

Klik hier voor direct contact met Bart.
Ontmoet andere professionals