Wie wordt uw NH Adviseur?

ing. Peter Hulsen MAB

ing. Peter Hulsen MAB

“We choose to go to the Moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard: because that goal will serve to organize and measure the best of our energies and skills, because that challenge is one that we are willing to accept, one we are unwilling to postpone, and one we intend to win, and the others, too.” Een bekende slogan van J.F. Kennedy op 12 september 1962.
Peter heeft vanaf zijn vroegere jeugd al interesse in de ruimtevaart en dan specifiek in de door Kennedy in 1962 uitgesproken enorme uitdaging – en de stappen die daarna zijn gezet – om de eerste mens op de maan te zetten en deze weer terug te halen op aarde: “Dit was een enorme uitdaging die middels kwaliteiten en teamwork bereikt is. Het zijn stevige doelen die me uitdagen in mijn werk voor bedrijven en die me veel energie geven om ondernemers hun eigen succes te laten behalen. Want succes bereik je niet per ongeluk. Door de goede dingen te doen ben ik er van overtuigd dat succes maakbaar is.”

Aandachtsgebieden
Vanaf 1 oktober 2007 is Peter als partner verbonden aan NH Adviseurs. Het opstellen van bedrijfskundige en financieringsplannen, waarderingsvraagstukken, bancaire begeleiding en het coachen van ondernemers behoren tot zijn aandachtsgebieden. Peter krijgt veel energie van het in maatwerk opzetten en begeleiden van organisatie verbetertrajecten zodanig dat de uitdagende doelen van de ondernemer bereikt worden: “Bij NH Adviseurs zijn we als geen ander in staat om integraal advies te leveren. We gaan naast de ondernemer staan om hem/haar middels maatwerk te adviseren, want diverse facetten in een bedrijf kunnen niet los gezien worden van elkaar. Daarnaast vind ik het een uitdaging om zoveel mogelijk uit de aanwezige kwaliteiten van de medewerkers te halen.”

Opleiding en ervaring
Peter heeft na zijn bedrijfskundige HBO-opleiding ruim 13 jaar gewerkt als (senior) zakelijk accountmanager bij een tweetal banken. In deze periode heeft hij aan de TIAS Business School een postdoctorale bedrijfskundige en management opleiding (MAB) afgerond. Daarna heeft hij bij een bank een aantal jaren ervaring opgedaan in het project- en (krediet)risicomanagement en is vervolgens teamleider geworden van een team zakelijke adviseurs. Hierna heeft Peter de overstap gemaakt van het bankwezen naar NH Adviseurs, waarbij hij het erg belangrijk vindt om middels opleiding en ervaring te blijven groeien in zijn vakgebieden.

Een keer sparren? Graag, u kunt mij altijd bellen of mailen.

T 06-15024420
E peter.hulsen@nhadviseurs.nl

Klik hier voor direct contact met Peter.
Ontmoet andere professionals