Wie wordt uw NH Adviseur?

ing. Thijs Verhees RV

ing. Thijs Verhees RV

Thijs, Help!
Dit hoor je vaker binnen ons kantoor roepen. Want heb je een probleem dan roep je Thijs erbij. Razendsnel voert hij dan een aantal handelingen uit, helpt met de juiste denkrichting en zorgt met vindingrijke oplossingen voor gedegen advies!

Een oplossing voor ieder probleem
De volgende uitspraken komen dagelijks bij Thijs voorbij:

  • Help! Mijn klant heeft (g)een probleem.
  • Help! Kan dit niet makkelijker?
  • Help! Het (team-)proces loopt niet soepel.
  • Help! Wat is de waarde van het bedrijf?
  • Help! Welke financiering past bij dit bedrijf?
  • Help! Mijn klant heeft een bedrijf verkocht / gekocht.
  • Help! Hoe maak ik mijn familiebedrijf klaar voor de toekomst?
  • Help! Hoe kom ik van data naar managementinformatie?
  • Help! Ik heb een vraag over mijn computer(-programma).

Gelukkig ziet Thijs een vraagstuk niet snel als een probleem: “een probleem is er om opgelost te worden. Iedere vraag start ik bij het bepalen van het juiste probleem en de drijfveer, het ‘waarom’. Ik ga uit van de kracht van het team en zal gezamenlijk naar oplossingen zoeken. Samen bereik je meer dan alleen.”

Thijs heeft een positieve drive om verbeteringen te realiseren. Hiervoor gebruikt hij onder andere Lean, een filosofie gericht op het continu verbeteren en het realiseren van maximale waarde voor de klant met zo min mogelijk verspilling. Kwaliteit-, proces- en informatiemanagement spelen hierbij een belangrijke rol. Daarnaast helpt Thijs binnen NH Adviseurs ondernemers met het opstellen van business-, bedrijfskundige, financierings- en verkoopplannen om dromen te realiseren. Onderdeel hiervan is ook begeleiding van verkoop en aankoop van bedrijven en bedrijfswaarderingen. Thijs is sparringpartner voor collega’s en klanten om samen het maximale resultaat te bereiken. Van een klant kreeg hij het volgende compliment: “ik sta er altijd weer van te kijken hoe jullie van moeilijke dingen weer iets simpels kunnen maken.”

Opleiding en ervaring
Thijs heeft een technische achtergrond met zijn studie Human Mechanical Engineering. Een combinatie van bedrijfskunde, werktuigbouwkunde, bedrijfseconomie en marketing. Vanaf januari 2010 is Thijs werkzaam bij NH Adviseurs, waarbij hij zijn kennis en ervaring in de loop der jaren verder heeft uitgebouwd met diverse opleidingen waaronder Bedrijfsrecht, Belastingrecht, Adviesvaardigheden, Lean Green Belt, Lean Black Belt, Agile, Waarderingsmethodieken en diverse ondersteunende cursussen en vaardigheidstrainingen.
In de loop der jaren is Thijs gegroeid naar een allround vraagbaak en een volwaardige sparringpartner voor medewerkers, managers en aandeelhouders.

Heeft u een vraag of wilt u iets voorleggen? U kunt Thijs altijd bellen of een mail sturen.

T 06-51928441
E thijs.verhees@nhadviseurs.nl

Klik hier voor direct contact met Thijs.
Ontmoet andere professionals