Wie wordt uw NH Adviseur?

Jeroen Smolenaers MSc RB

Jeroen Smolenaers MSc RB

Met veel passie!
Ongeveer twee keer per maand reist Jeroen naar Amsterdam om een wedstrijd van zijn favoriete voetbalclub bij te wonen. Vol passie kan hij daar over vertellen. Met net zoveel passie werkt Jeroen bij NH Adviseurs. Hij heeft al vele jaarrekeningen met bijbehorende belastingaangiftes voorzien van een second opinion: “mijn ervaring leert dat er vrijwel altijd verbeterpunten te halen zijn.”

Netto opbrengst
Jeroen houdt zich dagelijks bezig met fiscale adviezen waarbij in beeld wordt gebracht welke mogelijkheden er zijn voor belastingafstel en -uitstel. Hierbij wordt aandacht besteed aan alle relevante belastingen. Denk aan VPB, IB en BTW, overdrachtsbelasting en schenk- en erfbelasting.
De integrale aanpak van NH Adviseurs, waarbij aandacht wordt besteed aan belasting-, bancair- en bedrijfskundig advies spreekt Jeroen erg aan: “voor een goede liquiditeitsprognose of bedrijfsovernameplan zijn zowel een bancair-, bedrijfskundig als een belastingadviseur nodig. Ondernemers zijn immers geïnteresseerd in de netto opbrengst na belastingheffing. Minimaliseren van de belastingheffing of zelfs realiseren van belastingteruggaven kunnen voor een aanzienlijke verbetering van de netto opbrengst zorgen.”
Jeroen is een gedreven adviseur die denkt in oplossingen in plaats van problemen: “ik krijg er energie van als ik een bijdrage kan leveren aan het verwezenlijken van (financiële) dromen van onze klanten.”

Opleiding en ervaring
Tijdens zijn studie fiscale economie aan de Universiteit van Tilburg heeft Jeroen ervaring opgedaan bij een accountants- en advieskantoor. Na het behalen van zijn master diploma Fiscale Economie is hij in 2014 als belastingadviseur bij NH Adviseurs aan de slag gegaan.

Wilt u minder belasting betalen? Bel of mail Jeroen gerust.

T 06-81385546
E jeroen.smolenaers@nhadviseurs.nl

Klik hier voor direct contact met Jeroen.
Ontmoet andere professionals