Wie wordt uw NH Adviseur?

Jeraline Cornelissen

Jeraline Cornelissen

Op de achtergrond
Jeraline treedt niet graag in de picture. Die bescheidenheid siert haar. Maar wat zouden we zonder haar moeten? Ze is bijzonder behulpzaam en betrokken. Op de achtergrond neemt ze veel werk uit handen.

Rechterhand
Bij NH Adviseurs is Jeraline de rechterhand van Ad van de Nieuwenhof. U kunt bij Jeraline terecht voor het maken of wijzigen van afspraken met Ad, het opvragen van informatie of het aannemen van boodschappen voor Ad. En wanneer u naar NH Adviseurs belt heeft u grote kans haar aan de telefoon te krijgen. Daarnaast ontvangt ze klanten op kantoor en voert ze diverse secretariële werkzaamheden uit. Een gouden kracht dus voor NH Adviseurs: “NH Adviseurs heeft een fijn team om in te werken. Door de kleinschaligheid kennen we elkaar goed, durven we elkaar feedback te geven en weten we elkaar goed te vinden. Er is voldoende ruimte om te komen met verbetervoorstellen. Want we doen natuurlijk uiteindelijk alles voor de klant, die staat op nummer 1.”

Opleiding en ervaring
Jeraline heeft in 2010 haar secretaressediploma behaald op het ROC ter AA en is vervolgens 8 jaar werkzaam geweest op een advocatenkantoor.

Meer weten? Stuur Jeraline gerust een mail of bel haar.

T 0492-505300
E jeraline.cornelissen@nhadviseurs.nl

Klik hier voor direct contact met Jeraline.
Ontmoet andere professionals