Wie wordt uw NH Adviseur?

Jessica Dat – Kuijpers

Jessica Dat – Kuijpers

Een nieuwsgierige enthousiasteling, dat is kenmerkend voor Jessica. Met haar instelling als die van Pippi Langkous “ik heb het nog nooit gedaan maar denk wel dat ik het kan” pakt ze aan. “Waarmee kan ik je helpen, wat gaat goed en waar kan het beter?”, zijn vragen die haar oplossingsgerichtheid kenmerken. “Van nature hou ik erg van een grap en grol maar zal mijn verantwoordelijkheid nooit uit het oog verliezen.”

Werkzaamheden
Jessica is sinds augustus 2022 werkzaam bij NH Adviseurs in de rol van Marketing, Communicatie en HR Medewerker. In deze veelzijdige job kan ze haar enthousiasme goed kwijt. Oplossingsgericht houdt ze zich bezig met HR zaken, marketing en communicatie. Communicatie extern maar zeker ook intern. “Het is zo ontzettend leuk om samen iets te bereiken, ik word er heel erg blij van als ik iemand kan helpen. Helemaal als ik diegene kan verrassen. En of dit met een creatieve oplossing is of alleen een luisterend oor dat kan allemaal.”

Opleiding en ervaring 
In 1996 is ze haar loopbaan begonnen in de verzekeringsbranche. In deze tak van sport heeft ze verschillende functies bekleed. Begonnen als administratieve kracht en vervolgens aan het werk geweest als senior schadebehandelaar, acceptant private verzekeringen maar ook als mede-eigenaar van het familiebedrijf. Als mede-eigenaar heeft ze ervaring opgedaan op het gebied van personeelszaken en tegelijkertijd als ondernemer met gezond boerenverstand skills verworven in marketing en communicatie. “Na ruim 26 jaar in de verzekeringen gewerkt te hebben was het voor mij tijd voor iets anders. En in de slogan van NH Adviseurs:  Kan het anders?  Wij denken van wel…! herkende ik mijn uitdaging.”

Meer weten? Neem gerust contact op met Jessica.

Tel: 0492- 505300
Email: Jessica.dat@nhadviseurs.nl

Klik hier voor direct contact met Jessica