Wie wordt uw NH Adviseur?

Leon Verberkt RB

Leon Verberkt RB

Met een gezonde dosis humor!
Als rasechte Limburger is Leon een fervent carnavalsvierder. Een feest wat hem met de paplepel is ingegeven. Ook vindt Leon het een feest om zich volledig vast te bijten in een fiscaal vraagstuk van onze klanten. “Duidelijk, resultaatgericht en praktisch staan bij mij voorop.” En dat alles met een gezonde dosis humor.

Fiscale generalist
Leon heeft als generalist diverse fiscale aandachtsgebieden, waaronder bedrijfsopvolging en herstructurering van zowel personenvennootschappen (maatschap, CV en VOF) als besloten vennootschappen. Dagelijks houdt hij zich ook bezig met fiscale adviezen waarbij aandacht wordt besteed aan alle belastingsoorten, zoals inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting en erf-/schenkbelasting.
Leon staat voor een optimale advisering en begeleiding van de klant: “ik haal energie uit de fijne gesprekken met klanten, waarbij je het gevoel hebt echt waarde toe te kunnen voegen. Daarnaast geven behaalde successen op het gebied van fiscaliteit me energie in het uitvoeren van mijn werk bij NH Adviseurs. NH Adviseurs is een no nonsense organisatie. Met zijn allen poetsen we de plaat met een grote beleving. Collegialiteit en teamwork staan hierbij voorop. Dit alles met één doel: een optimale advisering en begeleiding van de klant.”

Opleiding en ervaring
Leon is na zijn opleiding HEAO bedrijfseconomie en de militaire dienst in 1981 begonnen als assistent accountant bij een groot accountantskantoor. Tijdens dat dienstverband is hij zijn studie als belastingadviseur begonnen en heeft deze in 1987 voltooid. Vanaf die tijd is hij als belastingadviseur voor diverse grote accountantsorganisaties en belastingadvieskantoren in het MKB en de agrarische sector werkzaam geweest. Inmiddels kan Leon bogen op vele jaren werkervaring.

Heeft u een fiscale vraag? Neem dan contact op met Leon.

T 06-30378654
E leon.verberkt@nhadviseurs.nl

Klik hier voor direct contact met Leon.
Ontmoet andere professionals