Wie wordt uw NH Adviseur?

Merijn Altena MSc

Merijn Altena MSc

Teamspeler
4 keer in de week voetbalt Merijn, zowel op het voetbalveld als in de zaal. Iemand die graag in teamverband opereert, wat hij ook bij NH Adviseurs doet. “Ideeën uitwisselen met collega’s is iets wat ik erg graag doe. Erg leerzaam om op deze manier tot de best passende oplossing voor de klant te komen.”

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt!
Merijn werkt vanaf november 2020 bij NH Adviseurs in de functie van junior bedrijfskundig en financieel adviseur. Hij houdt zich voornamelijk bezig met werkzaamheden voor agrarische bedrijven. Dit doet hij in een ondersteunende rol voor de senior adviseurs. “Zeggen wat je doet, en doen wat je zegt”  is een motto die Merijn kent van zijn vader, en waar hij tijdens deze werkzaamheden erg veel waarde aan hecht. “Transparant zijn in je doen en laten, en gemaakte afspraken nakomen. Op deze wijze een vertrouwensrelatie opbouwen en samen tot de beste resultaten komen is iets wat mij erg aanspreekt.”

Opleiding en ervaring
Merijn heeft in de zomer van 2019 de bacheloropleiding Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg succesvol afgerond. Aansluitend is hij aan dezelfde universiteit de master-opleiding Strategic Management gaan volgen en deze opleiding heeft hij in juli 2020 behaald.

Heeft u een vraag voor Merijn? Bel of mail hem gerust.

0492-505300
E merijn.altena@nhadviseurs.nl

Klik hier voor direct contact met Merijn