Wie wordt uw NH Adviseur?

mr. Arjan Stals RB

mr. Arjan Stals RB

Bevlogen en betrokken
Een persoonlijke benadering staat bij de aanpak van Arjan voorop, waarbij creatieve oplossingen zeker aan hem besteed zijn.Een fiscaal advies staat in het algemeen in het teken van belastingbesparing. Daarbij is het belangrijk dat het advies ook aansluit bij de ondernemer. Bijna iedere situatie is uniek en vraagt om een andere benadering of oplossing. Een ruime blik, creatieve geest en brede fiscale kennis is de sleutel voor succes.” 

In zijn vrije tijd rijdt Arjan graag een tocht op de racefiets of mountainbike met zijn fietsvrienden. Hij is maatschappelijk betrokken door zijn verbondenheid aan een goed doel stichting die jaarlijks gelden bijeen brengt met diverse acties en fietsevenementen.

Opleiding en ervaring
Arjan is in 1999 op 22-jarige leeftijd afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg in de opleiding fiscaal recht. Arjan heeft precies 22 jaar werkervaring voor hij bij NH Adviseurs startte, verspreid over twee periodes van 10 ½ jaar en 11 ½ jaar bij twee grote accountants- en advieskantoren. Per 1 april 2021 is Arjan toegetreden tot het fiscale team van NH Adviseurs.

Arjan richt zich in het bijzonder op het opzetten en uitbouwen van een nieuwe vestiging in Weert, van waaruit ondernemers de van NH Adviseurs bekende klantgerichte aanpak kunnen ervaren.

Een keer sparren? Graag, u kunt mij altijd bellen of mailen.

T 06-15820660
E arjan.stals@nhadviseurs.nl

Klik hier voor direct contact met Arjan

Ontmoet andere professionals