Wie wordt uw NH Adviseur?

Piet van den Broek LLM RB

Piet van den Broek LLM RB

Creatief en betrokken
Dat zijn de kernwoorden die steevast terugkomen in het werk van Piet. Klanten waarderen zijn laagdrempeligheid en de persoonlijke aanpak. “Denk achter het muurtje”,tekent zijn creatieve aanpak bij fiscale dossiers. Waar liggen nog meer kansen? Waar haalt de klant nu extra voordelen mee?

In zijn vrije tijd besteedt hij de meeste tijd aan muziek maken. Twee maal per week is hij actief als slagwerker. Ook is hij penningmeester van de Drumfanfare Peelland. Daarnaast is hij al 30 jaar lid van de Deurnese Watervrienden, waar hij één keer per week trainingen volgt in het wedstrijd zwemmen.

Opleiding en ervaring
Piet is in september 2009 afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg in de opleiding fiscaal recht.

In 2007 is Piet gestart met zijn fiscale carrière. Hij werkte de eerste jaren als junior belastingadviseur en heeft zich in enkele jaren doorontwikkeld als senior belastingadviseur bij een groter en kleiner accountants- en belastingadvieskantoor. De behoefte om na 13 jaar ervaring toe te treden tot een gespecialiseerd adviesteam was groot en per 1 april 2020 is Piet toegetreden tot het fiscale team van NH adviseurs.

Heeft u een vraag of wilt u iets voorleggen aan Piet? Stuur hem gerust een e-mail of neem telefonisch contact met hem op.

T 0492 – 505300
E piet.van.den.broek@nhadviseurs.nl

Klik hier voor direct contact met Piet