Wie wordt uw NH Adviseur?

Samantha Mutsaers MSc RB REP

Samantha Mutsaers MSc RB REP

Uitdaging!
Samantha gaat graag op zoek naar uitdagingen. Zo wil ze graag tijdens etentjes met familie en vrienden het meest originele diner op tafel zetten en gaat ze met haar hond de uitdaging aan tijdens behendigheidscursussen. “En bij NH Adviseurs is het voor mij de uitdaging om de klanten zo goed mogelijk te voorzien van informatie en oplossingen om, al dan niet samen met mijn collega’s, tot een geweldig resultaat te komen.”

Iedere dag is bijzonder
In september 2018 is Samantha gestart als junior belastingadviseur bij NH Adviseurs. Haar werkzaamheden bij NH Adviseurs bestaan uit het beantwoorden van diverse fiscale vragen, het schrijven van fiscale adviesnotities, het maken van fiscaal gerelateerde berekeningen en het maken en adviseren van estate en financiële planningen. Daarnaast communiceert ze namens de klant met de notaris, de Belastingdienst en andere specialisten.
Samantha is leergierig: “NH Adviseurs is dan ook een bedrijf wat prima bij mijn verwachtingen past en waardoor elke dag weer een bijzondere dag wordt met nieuwe uitdagingen. Zeker door de combinatie tussen bedrijfskundig, bancair en belastingadvies. Bij NH Adviseurs krijg ik de kans om mijn kennis en vaardigheden verder uit te breiden. De grote verscheidenheid aan klanten zorgt voor veel afwisseling, wat mijn vak erg mooi en uitdagend maakt!”

Opleiding en ervaring
Samantha heeft in februari 2014 haar masterdiploma Fiscale Economie aan de Universiteit van Tilburg behaald. Tijdens en na haar studie heeft ze ervaring opgedaan bij een tweetal belasting- en bedrijfseconomische advieskantoren in het MKB. Daarnaast heeft ze in juni 2018 haar specialisatieopleiding Estate Planning met succes afgerond, waarna zij zich heeft aangesloten bij het Register Estate Planners. In september 2019 is ze gestart met een cursus voor het opstellen en adviseren van financiële planningen.

Heeft u een fiscale vraag? Mail of bel gerust naar Samantha.

T 0492-505300
E samantha.mutsaers@nhadviseurs.nl

Klik hier voor direct contact met Samantha.
Ontmoet andere professionals