Wie wordt uw NH Adviseur?

Stijn Merks BBA

Stijn Merks BBA

Bouwen aan iets moois!
Een handige jongen is Stijn. Zowel letterlijk als figuurlijk timmert hij hard aan de weg. Met zijn handen kan hij mooie dingen maken. “En in mijn vak begeleid ik graag ondernemers om iets moois te bouwen.” Betrouwbaarheid en resultaatgerichtheid staan bij Stijn hoog in het vaandel.

Diversiteit
Per 1 februari 2019 is Stijn gestart als bedrijfskundig en financieel adviseur bij NH Adviseurs. De aandachtsgebieden waar Stijn zich hoofdzakelijk op richt zijn het opstellen van financieringsmemorandums, procesverbetering, begeleiden van bedrijfskundige trajecten en het verzorgen van (bedrijfskundige) trainingen.
Stijn is blij met zijn overstap naar NH Adviseurs: “de diversiteit in mijn werk is wat mijn werk zo leuk maakt. Het ene moment werk ik aan een financieringsplan om een bank zo goed mogelijk mee te nemen in de plannen van de klant en op het andere moment geef ik een training aan medewerkers van een bedrijf over communicatie en feedback. Daarnaast is een belangrijke drijfveer om voor NH Adviseurs te werken dat we altijd voor maatwerkoplossingen gaan. Bij NH Adviseurs wordt zonder kaders gekeken naar de beste oplossing voor het vraagstuk van de klant. Er is veel kennis, kunde en ervaring aanwezig en op basis daarvan wordt samen met de klant een passend traject uitgestippeld.”

Opleiding en ervaring
Stijn heeft in 2016 zijn opleiding Financial Services Management aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven afgerond. Daarna is hij 3 jaar werkzaam geweest in verschillende functies bij een bank.

Meer weten? Stuur Stijn gerust een e-mail of neem telefonisch contact met hem op.

T 0492-505300
E stijn.merks@nhadviseurs.nl

Klik hier voor direct contact met Stijn.

 

Ontmoet andere professionals