Wie wordt uw NH Adviseur?

Sven Wijten LLM RB

Sven Wijten LLM RB

Eerlijk en oprecht!
Dat is het advies dat je van Sven kunt verwachten. Meedenken met de klant en daarbij een eerlijk en oprecht advies geven. Dat is waar Sven voor staat. “Zoeken naar oplossingen en uiteindelijk die oplossing vinden die óók goed past bij de klant geeft mij enorm veel energie en werkplezier.” En dat werkplezier straalt Sven uit, ook bij de klant.

Waar Sven ook veel plezier aan beleeft is bezig zijn met het voetbalspelletje. Waar hij bij NH Adviseurs oplossingen biedt en op de voorgrond hulp biedt aan ondernemers, treedt hij in het weekend vooral ‘eerlijk en oprecht’ op als scheidsrechter. Op alle niveaus is Sven actief geweest. Ook vermaakt Sven zich in zijn vrije tijd met het trainen van jongens en meisjes en levert hiermee een bijdrage aan de (sportieve) ontwikkeling van deze kinderen.

Sven houdt zich dagelijks bezig met het uitbrengen van fiscale adviezen. Binnen het MKB maar vooral binnen de agrosector levert Sven adviezen op maat. Daarbij vindt Sven het belangrijk om de behoefte van de klant voorop te zetten en daaromheen te bouwen aan een mooi advies.

Opleiding en ervaring
Sven heeft doorzettingsvermogen en legt zich niet zomaar bij de situatie neer. Dat blijkt wel uit het opleidingstraject dat hij heeft gevolgd. Sven heeft zijn Masterstudie Fiscaal Recht aan de Universiteit van Tilburg afgerond. Maar niet voordat hij eerst de MAVO, MBO en HBO heeft afgerond. Na 12,5 jaar werkervaring als belastingadviseur bij een middelgroot accountantskantoor is het voor Sven in 2021 tijd voor de overstap naar de specialisten van NH Adviseurs.

Heeft u een vraag of wilt u iets voorleggen aan Sven? Stuur hem gerust een e-mail of neem telefonisch contact met hem op.

T 0492 – 505300
E sven.wijten@nhadviseurs.nl

Klik hier voor direct contact met Sven

Ontmoet andere professionals