Wie wordt uw NH Adviseur?

Thijs Rops MSc

Thijs Rops MSc

Actief, betrokken en resultaatgerichtheid kenmerken hem. Hij krijgt veel energie van ondernemers een stap vooruit te helpen en creatieve paden te laten ontdekken. Belangrijk in deze trajecten is om dit vooral samen te doen, net zoals elke week op het voetbalveld. Als lopende, sleurende en balvaste spits geniet hij het meeste van zijn teamgenoten beter te laten voetballen.

Samen!
In juni 2020 is Thijs begonnen bij NH Adviseurs. Zijn werk bestaat eruit om ondernemers op bedrijfskundig en financieel vlak bij te staan. Zijn expertise ligt binnen de agrarische sector, als zoon van een asperge boer. Goed luisteren en doorvragen is daarbij van belang, geen uitdaging is hem teveel. Hij doet dit met humor en vooral samen om zodanig het maximale resultaat te bereiken.

Opleiding en ervaring
Na het afronden van studie financial management aan de universiteit van Tilburg is Thijs aan de slag gegaan bij de ING. 10 jaar lang is hij actief geweest binnen diverse functies binnen de ING. Thijs heeft veel bancaire kennis en ervaring en heeft zich tevens gespecialiseerd in de agrarische sector.

Wilt u een keer sparren samen? Een beller is sneller maar uiteraard kunt u Thijs ook een e-mail sturen.

T 06-22476980
E thijs.rops@nhadviseurs.nl

Klik hier voor direct contact met Thijs